Ben 10 tegen het Universum: De Film

Ben 10 is een populaire serie op Cartoon Network. En nu heeft Ben ook een heuse film!

Deze splinternieuwe film gaat deze zaterdag 10 oktober 2020 om 10:50 uur in première op Cartoon Network. De tv-film vol actie vertelt het verhaal over een vijand uit Ben zijn verleden die nu terugkeert om dubbel zoveel schade aan te richten aan Team Tennyson en de aarde. Lukt het Ben om hem te verslaan?

Kijk hieronder naar de trailer en ga vooral morgen om 10.50 kijken!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share