Crunch chocolade reep

Crunch chocolade, deze reep komt precies op tijd. De avond ervoor een feestje gehad en deze reep zou ik lekker met een kop thee naar binnen kunnen werken als mijn zoon op bed ligt. Een puntje; ik heb een notenallergie en mag niet alle chocolade eten. Met spanning kijk ik op de achterkant van de chocolade en ik lees dat er geen noten in verwerkt zitten. Het zijn granen. Happy me! Als mijn zoon op bed ligt, schenk ik voor mezelf een groot kop thee in en breek ik het eerste stukje af.

Men zegt dat smaken zo verschillend zijn en daarom vind ik het lastig om hierover te schrijven. Deze reep is zeker niet mijn reep.

Ik hou van repen vol cacao. Niet per definitie de smaak puur, maar wel met voldoende cacao. Deze reep kost € 0,99. Het lijkt alsof de prijs ten koste gaat van de smaak van de chocolade. Ik vind dat deze reep smaakt naar een goedkope chocolade met helaas weinig knapperigs. De blokjes zijn niet recht te breken, maar dat maakt het ook wel weer apart.

 

Share

About Karin V

karinvogd@gmail.com'
moeder van zoon 2011, gehuwd sinds 2009, freelance pedagoog. Ik hou van gezelligheid en mensen om heen!

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share