ZOO groot!

Van kleine knaagdieren tot enorme olifanten: bekijk elk dier op ware grootte! Bij iedere foto staan leuke weetjes die je helpen om goed te kijken. Je weet niet wat je ziet!

Recensie
Prachtige foto’s op groot formaat! Foto’s van o.a. een zebra, tijger, gorilla en zelfs een neushoorn op ware grootte. Op elke foto staat een gedeelte van het dier afgebeeld. Naast de foto staat een plaatje van het dier met daarin een hokje, zodat je kan zien welk deel van het dier is afgebeeld. Daarnaast staat erbij vermeld hoe oud het dier ongeveer is, en of het een mannetje of een vrouwtje is. Wat heel erg leuk is, is dat er kenmerken van het dier vermeld staan. Deze kenmerken kun je met je kind gaan zoeken op de foto. Voorbeeld: Zie je bij dit waterzwijn een lange platte snuit en kleine oren? Zo leert je kind op een hele leuke manier meer over de dieren.

Niet alleen onze zoon vind het een prachtig boek, maar mijn man en ik ook. We gaan er dan ook even heerlijk voor zitten om dit boek met onze zoon van 4 jaar te bekijken. Hij vind het geweldig om alle kenmerken van het dier te zoeken. Er is één foto bij die hij wel een beetje eng vind…die van de tijger. Kan ik me ook wel voorstellen, want hier heeft de tijger zijn mond wijd open. En dus zie je zijn scherpe tanden heel erg goed. Vooral als je je bedenkt dat de afmeting van zijn mond op deze foto zo’n 17×12 cm is! Erg groot dus.

ZOO groot! krijgt van mij een dikke 10+, omdat de foto’s prachtig zijn en ook nog eens op ware grootte. Daarnaast maken de leuke weetjes het boek helemaal compleet!

ZOO groot! – Teruyuki Komiya
Kinderboek, hardcover, 43 pagina’s, De Fontein
Koop hier bij Bol.com >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share