LEGO DUPLO – Peuter bouwen en rijden

De Bouwen en rijden set van LEGO® DUPLO® is een gloednieuw product voor creatieve dreumesen en peuters om te kunnen experimenteren en spelen. Deze extra grote LEGO® DUPLO® stenenset is de ideale start tot creatief bouwen voor peuters. De set bestaat uit een verzameling van vijftien fel gekleurde stenen en elementen waaronder een trekwagen, stickers en diverse extra grote stenen. Alle extra grote elementen passen natuurlijk volledig bij de standaard LEGO® DUPLO® stenen en elementen.

”Wij weten dat kinderen van 1,5 jaar vaak eerst alleen willen spelen. Onze nieuwe ‘trek mee’ met een trekkoord is een welkom nieuwtje dat actief spelen makkelijker maakt. Tegelijkertijd weten we dat kinderspel zich ontwikkelt met de leeftijd. Daarom hebben we veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het DUPLO speelgoed meegroeit met de ontwikkelingsstappen van kinderen. Eerst ziet het kind slechts een simpel ‘bouw- en trekspeelgoed’. Door de jaren heen gaat dit deel uitmaken van een grotere creatieve DUPLO speelcontext”, zegt Léon Beckand Verwée (Marketing Manager van LEGO Nederland).

De Peuter bouwen en rijden speelset heeft een verkoopadviesprijs van € 19,99 en is onderdeel van de nieuwe serie van LEGO DUPLO waarbij er ook elementen zijn met wielen en een trekkoord. Deze nieuwe serie, specifiek gericht op kinderen tussen anderhalf en drie jaar oud, bestaat uit verschillende producten. Kijk voor meer informatie op http://LEGO.nl/duplo. Je vindt hier alle productinformatie, maar is ook een speciale spelletjespagina waar kinderen kunnen spelen met geluiden en animaties in een veilige online omgeving.

Lees hier onze recensie over dit product>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ocean Bricks in Koninklijke Burgers’ Zoo [verslag]

Het is jaren geleden dat we met z’n vijven naar een dierentuin zijn geweest. Vandaag …

Share
Share