SNEAK PREVIEW: ParaNorman

Het is nog even wachten tot de zomer, maar vanaf 16 augustus 2012 is de nieuwe 3D animatiefilm ParaNorman in de bioscoop te zien. En hier een sneak preview met de trailer! ParaNorman is de tweede stop-motion 3D animatiefilm van de makers van het met een Oscar genomineerde Coraline.

Het verhaal
Norman is een paranormale tiener, die in het eigenaardige stadje Blithe Hollow woont. Driehonderd jaar geleden is Blithe Hollow vervloekt door een ter dood veroordeelde heks. De meeste bewoners geloven dat dit alleen een legende is, die goed is voor het toerisme en de verkoop van de heksensouveniers. Wanneer er vreemde dingen gebeuren in het stadje lijkt het er echter op dat, de vloek echt is. Norman, die met de doden kan praten, moet zijn buitengewone gave gebruiken om de bewoners te redden. Hierbij moet hij niet alleen zombies zien te verslaan, maar ook geesten, heksen en idiote volwassenen!

De trailer laat hier gelijk de indruk achter dat het geen standaard film is en zeker niet voor de kleine kinderen is. Maar het lijkt me geen straf om samen met je “6 jaar en ouder kind” naar deze film te gaan. We zijn heel benieuwd!

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …

Share
Share