Bobbejaanland is geweldig

Bobbejaanland is één van Europa’s populairste pretparken! Met meer dan 50 attracties, waarvan heel wat overdekt, is dat natuurlijk geen toeval. Je bent vast ondersteboven van de duizelingwekkende thrillride zoals de Sledge Hammer, de 25 m vrije val van de Typhoon of de vlijmscherpe bochten van de Dreamcatcher. En dan hebben we de dolle waterpret van de Banana Battle nog niet vermeld, de nieuwe attractie van 2008.

King Kong is nieuw
Dé reden om dit jaar nog naar Bobbejaanland te komen, is de gloednieuwe en spectaculaire King Kong. En dat is niet zomaar een nieuwe attractie; het is een wereldprimeur! Nergens anders ter wereld staat er een 12 meter hoge King Kong die een treinwagon vol volwassenen en kinderen boven z’n hoofd heen en weer zwaait. Deze gigantische attractie zorgt vast en zeker voor reusachtige pret!

[flashvideo filename=http://www.youtube.com/watch?v=d9vkW_uH3A4 /]

Meer informatie
Bobbelaanland ligt in Lichtaart in België. Ze zijn in 2009 geopend t/m 8 november. Op hun website kan je vooraf E-tickets kopen waarmee je ter plaatse de rijen omzeilt. En kinderen kleiner dan 1 meter mogen gratis naar binnen! Kijk ook op www.bobbejaanland.be

 

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren [verslag]

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik een grote fan van kinderpretpark De Julianatoren. Bijna ieder …

Share
Share