Gevecht in de natuur, Leeuw tegen gazelle 

De serie ‘Gevecht in de natuur’ laat je enkele felle gevechten in de natuur van dichtbij meemaken. Ontdek hoe dieren verschillende krachten gebruiken om te overleven. In ‘Leeuw tegen gazelle’ lees je welk dier dit gevecht zal winnen!

Recensie
Met korte teksten en grote foto’s leert je kind alles over  het gevecht tussen leeuw en gazelle. Ondertussen leren ze ook meer over de leeuw en de gazelle. Met aan het eind van het boek  een woordenlijst en ideeën om er nog meer over te leren. Ideaal als basis voor een spreekbeurt of als start om meer over wilde dieren te leren. Leuk om even doorheen te bladeren. Het boek wordt dan ook regelmatig even gepakt door mijn zoons van 10 en 8 jaar.

Leeuw tegen gazelle – Mary Meinking
Nederlands, hardcover, 32 pagina’s, NBD
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Sandra

tiggelman@msn.com'
Moeder van 6 kinderen: 1. Een meisje van 13. Zit in de tweedeklas van het voortgezetonderwijs en volgt tweetalig het gymnasium. Een bijdehandje. 2. Een jongen van 10. Gaat naar openbaar Daltononderwijs en zit in groep 7. Een dromer. 3. Een jongen van 8. Heeft PDD-NOS (vorm van autisme). Krijgt scholing op een cluster IV school, dat is speciaal onderwijs. Een verkenner. 4. Een jongen van 2. Gaat 1 dag per week naar de creche. Een ondeugd. 5. en 6. Tweelingbroers. Zijn nog baby's. Zij gaan 1 dag per week met nr. 4. naar de creche. De oudste is een driftkikker en de jongste een mak lammetje. Ik ben getrouwd met hun vader en beide zijn we werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn man fulltime en ik 2 dagen per week. 1 dag in de week is papa thuis.

Check Also

De blauwe vinvis [recensie]

 De blauwe vinvis is het meest bijzondere beest dat er bestaat. Hij kan wel dertig …

Share
Share