Een weekend Maastricht met (jonge) kinderen – verslag deel 2 [persoonlijke blog]

In een eerdere blog hebben jullie al kunnen meegenieten van de eerste dag met mijn gezin in Resort Maastricht:

Een weekend Maastricht met (jonge) kinderen – verslag deel 1 [persoonlijke blog]

Zoals je op de foto’s in dat verslag kunt zien (klik op bovenstaand artikel voor alle foto’s), voelden wij ons direct thuis in het mooie en gezellige huis. Het helpt wel dat het een vrijstaand huis is, zodat je niet bij enthousiast spel van de kinderen direct moet ingrijpen omdat de buren er anders last van zouden hebben!

resort-maastricht-verslag-copyright-trotse-moeders-23

Na ons bezoek aan de grotten van de Pietersberg en aan de mooie stad Maastricht, ben ik aan het werk gegaan. Er is gratis wifi, van een dusdanige kwaliteit dat ik prima kon werken. Mijn oudste zoon vond het gezellig om bij me te blijven en de tweeling is met hun vader naar de nabijgelegen Club Pellikaan geweest, een sport- en wellness centrum waar je als gast van Resort Maastricht gratis gebruik van kunt maken.

resort-maastricht-verslag-copyright-trotse-moeders-30

Behalve een 20-meter bad, waar lekker gezwommen en gespeeld kan worden, zijn er ook andere voorzieningen. Mijn tweeling is voor het eerst in een echte sauna geweest en ze hebben ook het stoombad ervaren. Enorm trots waren ze, en ze vonden het nog fijn ook!

club-pellikaan-resort-maastricht

Terug thuis, in het huis van Resort Maastricht, waren ze uiteraard helemaal uitgeteld.

resort-maastricht-verslag-copyright-trotse-moeders-25

We hebben lekker in het huisje gegeten: eigengemaakte nasi. Toen nog wat spelletjes gedaan, gelezen en televisie gekeken en er was weer een fantastische en ontspannen dag voorbij.

resort-maastricht-verslag-copyright-trotse-moeders-13 resort-maastricht-verslag-copyright-trotse-moeders-20

De bedden zijn van goede kwaliteit, dus we werden lekker uitgerust wakker. Even de verse broodjes, croissants en vooral de chocoladebroodjes halen en lekker ontbijten.

resort-maastricht-verslag-copyright-trotse-moeders-27

Vervolgens opruimen (schoonmaken hoefde niet, wel zo relaxed) en daarna nog een keer koffie met heerlijke Limburgse vlaai. Wat een vakantie! Gelukkig hadden we een actieve dag gepland, zodat we meteen wat calorieën konden verbranden 😉

resort-maastricht-verslag-copyright-trotse-moeders-18

We zijn naar de prachtige dierentuin GaiaZOO gereden waar we de hele dag lekker buiten hebben gelopen en genoten hebben van flora en fauna. Een verslag daarvan vind je hier >>>>

resort-maastricht-verslag-copyright-trotse-moeders-17Heerlijk om dingen te kunnen doen die anders, vanuit Hilversum, twee uur reistijd vragen.

Voor een volgende keer (want we zijn zéker van plan om nog een keer terug te gaan naar Resort Maastricht, waarschijnlijk dan wat langer en misschien samen met opa en oma (er zijn tenslotte voldoende kamers en ook 2 badkamers) hebben we al een aantal dingen op ons todo-lijstje staan, hoewel ik eerlijk moet zeggen dat gewoon, in het huis op Resort Maastricht zijn, ook al voldoende is voor een ontspannen weekendje weg.

Voor meer informatie over Resort Maastricht, klik je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Aanrader: Reuzen bezoeken Culturele Hoofdstad 2018 – Leeuwarden

Het grootste straattheater ter wereld is op bezoek in onze culturele hoofdstad 2018: Leeuwarden wordt …

Share
Share