Made by Koffietijd – gerechten en recepten

Ik kijk zelden naar Koffietijd omdat het voor mij helaas op een onmogelijke tijd uitgezonden wordt. Maar wanneer ik het kijk, word ik er altijd vrolijk van. Dat komt met name door Loretta Schrijver, moet ik eerlijk bekennen. Ik heb al lang een zwak voor haar. Ze was altijd een prima nieuwslezeres, maar sinds ze op televisie wat meer ruimte kreeg om minder serieus te zijn, word ik altijd blij van haar aanstekelijke lach. Ken je haar lach niet? Kijk dan even naar onderstaande video:

Maar… terug naar Koffietijd. Een enorm populair programma wat in 2010 een herstart heeft gekregen. Koffietijd is uiteraard meer dan alleen Loretta. Het biedt veel informatie op een prettige manier, fijne gesprekken met gasten en er worden prima gerechten gemaakt door vaste koks.En nu is er een kookboek uitgebracht met de 101 beste en lekkerste gerechten uit 10 jaar Koffietijd!

En zoals hoort bij de sfeer van Koffietijd, is het niet alleen maar een boek met recepten, maar is het een uiterst gezellig en toegankelijk boek. Persoonlijke informatie, favoriete gerechten, prachtige foto’s, het heeft het allemaal.

De recepten zijn echt “haalbaar”. Zo noem ik ze, wanneer ik als huis-tuin-keuken-kok meteen denk dat ik ze ook zou kunnen maken. En ze zijn aantrekkelijk, ik krijg ook echt meteen zin om er een aantal uit te proberen!

Een prima kookboek dus wat je het beste lekker in het zicht kunt leggen om regelmatig op te pakken!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Het verborgen land 1 – De strijd om de magische wens

Het verborgen land 1 – De strijd om de magische wens is het eerste boek …

Share
Share