De grootste modderpoel van de hele wereld

peppa-modderpoel

Het verhaal gaat over regen. Niet een beetje regen, maar héél veel regen. Er valt zelfs zoveel regen dat alles overstroomt. Na de enorme regenbui staan alle huizen op een soort van eilandjes. Er ligt zoveel water, dat je lopend nergens meer kunt komen. Dus besluiten Oma en Opa Big om de boot te pakken en voor iedereen boodschappen te gaan halen. De volgende dag is het heerlijk zonnig weer en is het meeste water verdwenen. En dan ligt daar zomaar ineens de grootste modderpoel van de hele wereld!

Recensie
Peppa… mijn kinderen zijn gek op deze vrolijke big. Ze waren dan ook heel erg blij met dit boek. De voorkant van het boek trekt direct de aandacht; een helderblauwe achtergrond, met Peppa die in een modderpoel rolt. Gauw gaan we op de bank zitten en ga ik het boek voorlezen.

P1350889

Mijn kinderen vinden dit verhaal erg leuk. Ze vinden het erg leuk dat Oma en Opa Big met de boot naar de winkel gaan. Maar nog leuker vinden ze de grootste modderpoel van de hele wereld.
De heldere kleuren die gebruikt zijn voor de illustraties zorgen voor een vrolijk geheel. De grootste modderpoel van de hele wereld is een schitterend boek en een echte aanrader voor iedereen die gek is op Peppa!

De grootste modderpoel van de hele wereld – Neville Astley
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Van Holkema & Warendorf

Koop dit boek hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share