K’NEX 10 modellen bouwset – Imagine [recensie]

Stimuleer de creativiteit en de verbeelding van je kinderen met de inspirerende K’NEX Bouwset met 10 modellen! Dit bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar bevat 126 klassieke K’NEX-onderdelen waarmee kinderen tegelijkertijd kunnen leren en spelen. Het bouwsysteem van K’NEX bestaat uit kleurrijke kunststofstaafjes en koppelstukken die je met een eenvoudige “klik” in elkaar kunt zetten! Deze onderdelen kunnen worden gecombineerd om voertuigen en structuren te bouwen die echt bewegen, of alles wat je kind ook maar kan bedenken. Het bijgeleverde geïllustreerde instructieboekje bevat 10 bouwideeën om je kleine ingenieur op weg te helpen om prachtige creaties te bouwen. Je zult versteld staan van wat je kind allemaal kan bouwen met alleen kunststofstaafjes en koppelstukken: een raket, een struisvogel, een hagedis, een helikopter en nog veel meer.

Recensie
Met deze set van K’nex kun je maar liefst 10 verschillende modellen maken! Zo kun je een hele coole dinosaurus maken of een snelle raceauto. In de doos vinden we naast de verschillende koppelstukken, staafjes en wielen ook een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

In de gebruiksaanwijzing vind je 5 van de modellen die je kunt maken, op de website van K’nex voer je de code in die op de gebruiksaanwijzing staat en zo krijg je toegang tot de 5 overige modellen die je met deze set kunt maken.

    

Mij lijkt het best nog wel lastig om met behulp van de gebruiksaanwijzing de modellen te bouwen, maar mijn zoon van 8 jaar heeft er geen enkele moeite mee. Hij vind de stappen in de gebruiksaanwijzing makkelijk te volgen en gaat geconcentreerd bezig met het bouwen.

Hij begint met de slak. Deze heeft hij vrij snel in elkaar. De slak mag even op de foto, maar dan word de slak ook al weer uit elkaar gehaald want zijn ogen vallen op een coole raceauto. Deze kost iets meer moeite om te maken, maar hij geniet zichtbaar van het bouwen.

Dat hij daarna op de computer op zoek mag naar de andere 5 modellen maakt het feest compleet. Ook al is de site in het Engels, hij weet zich prima te redden en tovert al snel de gebruiksaanwijzing voor een helikopter te voorschijn.

Na een dik uur bouwen beginnen zijn vingers pijn te doen van het drukken en klikken, voor vandaag is het genoeg geweest. De volgende dag gaat hij meteen weer verder met de andere modellen en ook in de daarop volgende dagen word de k’nex er regelmatig bij gepakt om mee aan de slag te gaan. Conclusie: k’nex is cool!!

Diverse K’NEX bouwsets geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, vind je hier >>>>

Share

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …

Share
Share