Snack in the Box

Snack in the Box – Een betere en herbruikbare manier om gezonde snacks te verpakken en te voorkomen dat ze verkruimelen of fijnprakken in je tas.

    • 2 aparte vakjes voor 2 verschillende snacks
    • Pop-up deksels van duurzaam Tritan™, ook om snacks in de hand te schudden
    • Eco-vriendelijk Tritan™ en voedselveilig polypropyleen zijn vrij van BPA / BPS en phtalate.
    • Vaatwasbestendig, gemakkelijk uit elkaar te halen voor reiniging

Recensie
Ik kende Snack-in-the-box nog niet, maar toen ik een pakje toegestuurd kreeg, vond ik het meteen een goed idee: een herbruikbaar doosje voor snacks.

Mijn kinderen krijgen meestal fruit en een koekje mee naar school. Dat zit dan bij elkaar in aparte zakjes in een broodtrommel, maar soms gaat dat mis en is het perensap bij de koekjes gekomen of is er iets aan de bodem vastgeplakt.. De meeste ouders van schoolgaande kinderen zullen dit wel herkennen.

Ook in de auto: afval van verpakkingen, de een wil dit, de ander dat… Snack-in-de-box maakt het erg handig: twee verschillende compartimenten waar je bijvoorbeeld stukjes fruit in kunt doen, of kleine koekjes, kaasblokjes of andere lekkere dingen.

Mijn dochter ging ermee aan de slag: gedroogde abrikozen aan de ene kant en een paprika in stukjes gesneden aan de andere kant: snacken maar!

Twee dingen vielen op: er gaat veel meer in de compartimenten dan je zou vermoeden! En… Het is er lastiger uit te krijgen, met name de onderste snacks. Nu is gedroogde abrikoos natuurlijk wat “plakkerig΅ en zul je dat probleem met druiven niet zo snel hebben, maar het is wel slim om na te denken wat voor soort lekkers je in de snack-in-the-box wil stoppen.

Heerlijk dat hij na gebruik in de vaatwasser kan! We zullen hem nog vaak gebruiken.

Snack-in-the-Box bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Zo vader, zo baby – allebei een Pura fles

Hoe leuk is dat: een RVS drinkfles voor de Trotse Vader en een speenfles voor …