SwissCare HANDINTENSE anti-aging hand cream [recensie]

handintense-de-swisscare-internationalSwissCare Handintense is een geconcentreerde en uiterst effectieve anti-aging handcrème, speciaal ontwikkeld voor handen die tekenen van veroudering vertonen en een intensieve verzorging nodig hebben. De crème bevat een hoge dosis voedende, hydraterende en herstellende ingrediënten die zorgen voor een betere en voortdurende cel vernieuwing, waardoor de handen er gladder, strakker en jonger uitzien.

Handintense vermindert de zichtbaarheid van ouderdoms- en pigmentvlekken. Het stimulerende effect in celdeling, vermindert rimpels en littekens. De crème bevat een krachtige Vitamine C antioxidant, bekend om zijn beschermende eigenschappen. SwissCare Handintense zorgt voor zachte handen met een egale teint.

Screenshot 2015-01-19 at 20.11.55Recensie

Ik gebruik zelden een handcrème. Alleen bij heel “schraal” weer, wil ik nog wel eens iets wat voorhanden is (babylotion of zo) pakken. Toch werd ik getriggerd door bovenstaand persbericht want sinds een tijdje merk ik dat ik steeds meer pigmentvlekken op mijn handen krijg.

Door de vele commercials weet ik dat dit tot een van de vele “tekenen van ouderdom” behoort. Nou ben ik niet zo gevoelig voor dit soort commercials, maar ik vind het niet erg mooi, die donkerdere vlekken op mijn handen en ben dus benieuwd naar het effect van deze crème.

Wanneer ik hem voor de eerste keer gebruik, maak ik een foto. Hopelijk is dan na een tijd een verschil te zien. In ieder geval ruikt hij heerlijk en smeert hij prima uit, je hebt maar een klein beetje nodig om beide handen mee in te smeren.

hand-swiss-creme-trotse-moeders

[UPDATE] Ik heb nu een aantal weken de handcrème gebruikt en hij bevalt me prima. Mijn handen zijn lekker zacht en de crème smeert en ruikt goed. Ik heb het idee dat de pigmentvlekken wat lichter van kleur zijn. Ze zijn niet weg, maar volgens mij wat minder donker. Maar ondanks dat ik foto’s heb gemaakt toen ik startte met het gebruik van de crème, is het moeilijk om te beoordelen hoe groot het verschil is. Gelukkig is het geen probleem om door te gaan met het gebruik, er zit nog voldoende in de tube. Mochten de vlekken helemaal verdwijnen, komt er uiteraard nog een update! Hieronder foto’s na 2 weken gebruik:

Screenshot 2015-01-19 at 20.12.15 Screenshot 2015-01-19 at 20.12.26

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

XeraCalm crème: verzorging bij eczeem – recensie

Vanmorgen…. jongste zoon: “ik heb weer last van heimwee”. Ik: “heimwee?”. Zoon: “ja, híer” (wijst naar knieholte). …

Share
Share