Opening Playa Tikibad, Duinrell [verslag]

Hoe vaak kunnen kinderen studie dagen hebben. Zucht. Iedere ouder begrijpt wat ik bedoel. Ik schiet in de stress als er weer een studiedag zich aankondigt, altijd eerder dan ik gehoopt had. Dit keer daarentegen komt de studiedag ons fantastisch goed uit. In Duinrell wordt een nieuw deel van het Tikibad geopend, speciaal voor de jongsten onder ons. ‘PLAYA’. Het klinkt leuk! En laat ’t nou zo wezen dat ‘WIJ’ als eerste de nieuwste glijbanen mogen proberen. En dan is een studiedag ineens geen straf.

We verzamelen ons in het Tikibad met nog een heleboel andere kinderen. De burgemeester is ook aanwezig. Spannend wachten de kinderen af wat er gaat gebeuren. De kinderen krijgen instructies wat ze moeten doen. Trappelend met de voetjes in het water staan alle kinders netjes te wachten. Het wachten duurt een beetje lang en sommige kinderen worden ongeduldig maar iedereen doet zijn best.

Maar dan is het zover… Er wordt afgeteld, 5,4,3,2,1….PANG er schieten allemaal blauwe slierten uit de lucht en de kinderen rennen het water is. Er valt een mega grote bak water om wat zorgt voor een waterval in het zwembad.

Alle kinderen rennen door het water naar de verschillende glijbanen. Zelfs de allerkleinsten kunnen hier veilig in het water spelen. Het is zeker een aanwinst voor Duinrell. De overige badgasten staan een beetje beteuterd te kijken want ‘Playa’ was nu alleen even voor genodigden. Als de officiële opening achter de rug is, zie ik dat de gewone badgasten van het Tikibad ook gebruik maken van de ‘Playa’ en dat is nu uiteraard iedere dag zo! Waar een studiedag al niet goed voor is….

Onlangs was voor de grotere kinderen de nieuwste glijbaan Triton geopend in Duinrell. Klik op onderstaande afbeelding voor een verslag daarvan:

Triton: de nieuwste glijbaan in het Tikibad in Duinrell. Wat vindt de tweeling daarvan? [verslag & video]

Share

About Shirley de Kraaij

info@kindercoachshirley.nl'
Chaoot, druktemaker, enthousiasteling en levensgenieter. Al een jaar of tien 27...leeftijd is maar een nummer toch! Moeder van een 11 jarige tweeling . Jongen Sem, meisje Bo. Op dit moment man loos!

Check Also

Bevroren dromen [recensie]

David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij …

Share
Share