Ideas in movement – Samsung Galaxy Tab

Samsung galaxy TabMira Ahles, oprichter van TrotseMoeders.nl  werkte mee met Ideas in Movement. Wat??? Een project van Samsung waarbij 10 bekende internetters met de Samsung Galaxy Tab aan de slag gaan. Want wat gebeurd er als deze 10 mensen een idee bedenken?

Mira Ahles is dus één van die 10 bekende internetters. Het idee van Mira is past perfect bij TrotseMoeders.nl. Want welke app’s heb je nou voor deze tab waardoor de Samsung Galaxy Tab ook echt leuk is voor het hele gezin?Hierdoor gaat zij op zoek naar app’s. Leuke spelletjes, maar vooral ook handige programma’s voor zwangere vrouwen en ouders. Kijk ook op de speciale website>

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Stagiaire(s) gezocht

De website TrotseMoeders.nl is sinds een half jaar overgenomen door uitgeverij Settembrini Publishers BV. Deze …

Share
Share