Winterschoenen voor mijn tweeling: Trackstyle & Twins

schoenen-artis-trotse-moeder-7Een schoenenmerk wat “Twins” heet, is natuurlijk erg aantrekkelijk voor een tweelingmoeder! En gelukkig heeft dit merk voor meisjesschoenen, ook een “tweelingbroertje”: Trackstyle, want ik ben gezegend met een jongens-meisjes-tweeling. En op de website Twins & Trackstyle kun je de gehele collectie, zowel voor jongens als voor meisjes bekijken, wel zo handig wanneer je voor allebei schoenen zoekt!

Voor mijn dochter was ik snel klaar. Zij moet vooral erg stevige schoenen hebben die weerbestendig zijn. En ze is een meisje-meisje, dus het moeten ook schoenen zijn die zowel onder een rokje / jurk passen als onder een broek. Voor haar heb ik deze stoere laarzen genomen die eigenlijk erg charmant staan omdat ze zo goed aansluiten. Een mooie combinatie van niet te kinderlijk, maar wel echt passend bij mijn prinsesje.

laarzen-schoenen-trotse-moeders-3laarzen-schoenen-trotse-moeders-2

De laarsjes van Twins zijn van goede kwaliteit en mijn dochter vindt ze meteen lekker zitten. Het fijne is dat er een ‘bontrand’ zit, bovenaan de laars, maar niet in de hele laars, waardoor ze niet de hele dag veel te warme voeten heeft, maar waardoor ze het ook niet koud krijgt. De laarsjes sluiten namelijk perfect aan (de veters zitten er vooral om ze goed te kunnen laten passen, voor aan- en uittrekken zit er een handige rits).

schoenen-artis-trotse-moeder-9

Tweelingbroer heeft ook wensen: ze moeten geen veters hebben, ‘cool’ zijn en niet te laag. Hij moet ermee kunnen klimmen, voetballen, spelen, rennen en ze moeten lekker zitten. Oké…….. Mama heeft ook nog wat eisen: degelijk (dat wil zeggen dat ze het hele winterseizoen mee moeten kunnen gaan) en goede pasvorm.

schoenen-artis-trotse-moeders-1schoenen-artis-trotse-moeder-8

De eisen van mama zijn eigenlijk al ingewilligd door een keuze te maken voor kwaliteitsmerken als Braqeez, Trackstyle of Twins. Dan de wensenlijst van de jongste maar eens bij de collectie houden…. We zijn er eigenlijk al snel uit met schoenen die klittenband hebben, een stoere kleur en ‘coole’ uitstraling en heerlijk zitten.

jongens-schoenen-trotse-vaders-3 jongens-schoenen-trotse-vaders-4

Mijn zoon is vooral blij met de “flap” die bij erg koud weer naar binnen gevouwen kan worden waardoor de schoen beter aansluit en dus de voeten warmer houdt. Maar voor ‘gewone’ winterdagen kan de schoen gedragen worden met de ‘flap’ (het zal vast anders heten…) aan de buitenkant. Er zit zelfs klittenband zodat het allemaal mooi blijft zitten.

jongens-schoenen-trotse-vaders-1 jongens-schoenen-trotse-vaders-2

Zoals je op de foto’s kunt zien, zijn de schoenen voor mijn jongste tweetal niet alleen mooi, maar kun je er ook prima mee klimmen 😉 “Het lijkt wel alsof ik geen schoenen aan heb“, zegt mijn dochter, “alleen blijven mijn voeten gelukkig warm en schoon“. Zoon vindt ze vooral ‘cool‘ en kan niet wachten om ze naar school aan te doen. Eerst nog even wachten tot het Kerstdiner op school achter de rug is vanmiddag (dan eten de kinderen frietjes in hun mooiste kleding en dan mogen de nieuwe schoenen voor het eerst naar school aan), daarna mag hij ze ‘gewoon’ gaan dragen en er mee voetballen en spelen!

schoenen-artis-trotse-moeder-2

Deze schoenen en nog veel meer andere mooie schoenen en laarzen van goede kwaliteit kun je bekijken op de website van Twins & Trackstyle, klik hier om naar deze site te gaan >>>>

schoenen-artis-trotse-moeder-5schoenen-artis-trotse-moeder-6

Voor mijn oudste zoon (10 jaar) heb ik gekozen voor winterschoenen van het merk Braqeez. Klik hier om te zien waarom >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share