Minions: nu uit op DVD en Blu Ray [recensie]

minions-dvd-film-trotse-moedersHet verhaal begint in de jaren zestig, voordat de Minions in dienst waren van professor Gru. De gele mannetjes hebben geen schurken om te helpen en gaan naar een conventie om een nieuwe meester te zoeken. Daar aangekomen vechten ze voor het recht om Scarlet Overkill te dienen.

nederland-premiere-minions-copyright-trotse-moeders-1-435x580Recensie
Met mijn tweeling en onze buurjongen was ik bij de recensie van Minions. <klik hier voor het uitgebreide verslag> en met name de kinderen vonden de film geweldig. Ik vond het toen wat tegenvallen, waarschijnlijk omdat ik beide films van de Verschrikkelijke Ikke enorm goed vond en te hoge verwachtingen had. Toen we de DVD ter recensie binnenkregen en de kinderen deze dolenthousiast direct wilden bekijken, had ik bedacht dat ik terwijl de kinderen keken, met de laptop op schoot wat kon werken…

Nou, dat viel tegen! Niet de film, maar het werken. In no-time zat ik even geboeid te kijken als de kinderen. Na een kwartier gaf ik het op, heb de laptop weggedaan en ben gezellig mee gaan kijken!

De film gaat over de geschiedenis van de Minions, hoe ze al eeuwen op zoek zijn naar de grootste schurk die er is en die ze kunnen dienen. Het grootste gedeelte van de film, denken ze hun baas gevonden te hebben in Scarlet Overkill, die op de kroon van de Britse koningin uit is. Aan het eind zien we de jonge Gru (hoofdpersonage van de Verschrikkelijke Ikke films) en weten we ook hoe de Minions en Gru elkaar gevonden hebben. Voor een trailer van de film, klik hier >>>>

minions-film-dvd-blu-ray-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Wat maakte dat hij nu wel leuk was? Eigenlijk weet ik dat niet precies, het is dezelfde film. Ik denk echt dat hij me destijds wat tegenviel omdat ik iets anders verwachtte en ik de eerste keer dat ik hem zag, te veel met de verhaallijn bezig was. Nu was er tijd voor de talloze, dolkomische details. Ik heb me zó enorm vermaakt, en de kinderen ook, dat ik deze bij de TrotseMoeders-klassiekers voeg, oftewel bij de films die we nog vaak samen zullen gaan kijken!

Minions
Bekijk op bol.comAnimatiefilm, 87 minuten, Universal Pictures
Bestel deze DVD hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd’ [premiere-verslag]

Op 20 juni 2022 was het dan eindelijk zover… De première van de Minions ‘Hoe …

Share
Share