WOW! Dieren

WOW! Dieren. Een boek zoals je nog nooit gezien hebt. Kijk in dit supermooie, kleurrijke en interessante boek en het is alsof je in de grootste dierentuin ter wereld bent beland! Iedere bladzijde is even bijzonder: bekijk het skelet van een slang, verbaas je over de leeftijd van een vlieg en geniet van de schitterende foto’s en de grappige vondsten.  En terwijl je je door dit ongeloofelijke boek laat verrassen, leer je niet alleen allerlei fascinerende feiten over dolfijnen, spinnen en vliegende vissen, maar ook over camouflage, instincten en voedselketens.

Recensie:
WOW! dieren is een heel leuk en sterk informatief boek  met alles wat je weten wilt over het dierenrijk. Ideaal voor die kinderen die al werkstukken moeten maken.

Allereerst trekt de kaft van het boek de aandacht. Rode randen met kleine dieren afbeeldingen in het midden en de letters van de titel  als spiegeltjes. Het boek bevat 124 bladzijden voorzien van mooie heldere afbeeldingen. Bovendien is er een onderverdeling gemaakt in drie onderdelen te weten; diversiteit, kenmerken van dieren en hoe leven dieren. Onderaan de bladzijden kun je dit ook zien aan de drie verschillende kleuren die de bladzijde nummering kenbaar maakt. Het is een boek waar kinderen die van dieren houden hun hart kunnen ophalen. Veel informatie op een duidelijke manier verteld. Kortom een favoriet in het gezin want voor ons volwassene is het ook een heel leuk boek.

Op WOW! dieren raak je nooit uitgekeken!

WOW!Dieren – D. Kindersley & Richard Walker
Informatief boek, hardcover, 123 pagina’s, Van Holkema & Warendorf
Koop hier bij Bol.com>>

About Ingrid

tonnie.hospers@zonnet.nl'
Ik ben getrouwd met Tonnie en moeder van drie kinderen. Myrthe geboren in 2002, Stefan in 2004 en Patrick 2006. De jongste is verstandelijk gehandicapt wat zich uit in een ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar tot anderhalf. Hij zit op speciaal onderwijs maar is een heerlijk spontaan, lief, ondernemend maar soms ook erg ondeugend jongetje. Het hebben van een kindje wat anders is dan gemiddeld heeft natuurlijk wel zijn invloed op het wel en wee in het gezin maar we proberen er allemaal zo normaal mogelijk ermee om te gaan. Ik ben supertrots op alle drie mijn kanjers. Myrthe en Stefan leren door Patrick rekening te houden met anderen die anders zijn/denken/doen. Ze zijn lief behulpzaam en zorgzaam en hebben een groot verantwoordelijkheids gevoel t.o.v. hun broertje. Naast het recesseren werk ik nog 2 dagen in het ziekenhuis als secretaresse en 1 avond per week in de thuiszorg als ziekenverzorgende. Naast het zorgen voor anderen vindt ik lezen helemaal top evenals dingen ondernemen met het gezin en heerlijk buiten zijn. Lezen is voor mij een heerlijk moment voor mezelf hetgeen ik dan ook probeer iedere dag te creëren al is het maar een half uurtje.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …