Jul’s verjaardag in Julianatoren [verslag]

Samen met nog heel veel blije kinderen, gelukkige ouders en trotse opa’s en oma’s waren wij aanwezig op Jul’s verjaardag, die dit weekend plaats vind in de Julianatoren in Apeldoorn. 

Een feestelijke uitnodiging
Nadat wij een uitnodiging op onze online deurmat ontvingen, met daarin de vraag of wij aanwezig wilde zijn op de verjaardag van Jul, trokken wij onze feestkleding aan, maakte we een prachtige verrassing voor de jarige en reden we richting Apeldoorn voor een gezellige, zonnige dag in de Julianatoren.
Het blijkt dat we niet de enige zijn die de uitnodiging ontvangen heeft, want de eerste parkeerplaats is overvol, waardoor we genoodzaakt zijn de tweede parkeerplaats te moeten nemen, die ongeveer 10 minuten loopafstand van het park zit.

Geen paniek, niet lopen behoort ook tot de mogelijkheden want de roze Julia-bus rijdt  ongeveer iedere 10 minuten naar het park toe. Zo kan je kiezen of je een prachtige route langs het bos loopt of kiest voor de gezellige korte busrit in de zuurstok-roze bus.

De kleuter merkte  onderweg op dat we geen slingers bij ons hadden voor de verjaardag, maar gelukkig werd hier bij binnenkomst aan gedacht.  Ieder kind kreeg een vlaggetje om volop feest te vieren, de ouders een schema van de activiteiten en een boekje met informatie.

De verjaardag van Jul
De verjaardag van Jul wordt 2 keer gevierd in het theater. Om 12.00 en 13.00 is er een ongeveer 20 minuten durende, show, waarin Jul op een vrolijke wijze verrast wordt door zijn vrienden Julia, mevrouw Suikerspin en meneer Kaasschaaf. Tijdens deze show worden alle kinderen volop betrokken bij het verhaal, zingen ze mee en dansen ze mee. Maar lukt het ook om Jul écht te verrassen op zijn verjaardag?

Voor iedereen die minder goed tegen de warmte kan, want zeg zelf het zijn warme dagen: in het theater is het heerlijk.
Niet te warm, niet te koud. Prima stoelen, overzichtelijk voor zowel ouder als kind en met de afsluiter om samen met Jul, Julia, mevrouw Suikerspin en meneer Kaasschaaf op de foto te gaan.

En wat blijkt dit weekend? Bert en Ernie zijn óóḱ aanwezig op Jul’s verjaardag, waarmee je dus ook nog even op de foto kan. Hoe leuk!

De Julianatoren
Het park zelf is overzichtelijk, biedt diverse (dans) shows, attracties die al voor jonge leeftijd geschikt zijn, geen uren lange wachtrijen, vriendelijk personeel en schone omgeving. Er zijn voldoende gelegenheden voor eten en drinken, schoon sanitair en prijzen waar je niet stijl van achterover slaat.

Zo heb je al een heel leuk kindermenu van Jul of Julia, bestaande uit friet, een snack, drinken en een verrassing voor maar 5,95. Aanrader dus!
Na een dag alle attracties proberen, eten en drinken, is het na het uitzwaaifeest tijd om naar huis te gaan.

Cadeautjes
We nemen nog een leuk aandenken mee naar huis, want het winkeltje bij de uitgang biedt zoveel leuks! Ook nu staat de bus weer paraat om alle bezoekers naar de parkeerplaats te brengen én krijgen de kinderen bij de uitgang ook nog een traktatie namens Jul, want wie jarig is…. trakteert!

Voor wie nog geen plannen heeft: Julianatoren is een dikke aanrader! Klik hier voor een overzicht van alle gratis extra’s voor seizoen 2018 >>>>

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Opening van Texas Twister – de nieuwe atrractie in De Julianatoren [verslag]

Je kent het vast wel, zo’n dag met een gouden randje. Kinderen goed gehumeurd, het …

Share
Share