CN-nieuws met onder andere de première van de langverwachte, epische special “Come Along With Me”

Cartoon Network is een zender die enorm veel verschillende tekenfilms uitzendt die erg populair zijn bij kinderen (en waarvan ouders het niet erg vinden om gezellig mee te kijken). En Cartoon Network heeft nieuws:

Tijd voor Avontuur
In oktober start het laatste seizoen van de populaire serie Tijd voor Avontuur op Cartoon Network. Reis mee met Finn de jongen en de oude hond Jake naar het land van Ooo in de 24-uurs Tijd Voor Avontuur marathon.

Marathon en première
De marathon begint met de première van de langverwachte, epische special “Come Along With Me”, waarin Finn, Jake, Marceline, Princess Bubblegum en Suikerburg de oorlog aangaan met Gumbald en zijn leger, wat het lot van Ooo voor altijd zal bepalen…

Mis dit spektakel niet op 20 oktober 2018 vanaf 14:05 uur, alleen bij Cartoon Network!

Craig van de Kreek
Ga mee op avontuur met Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP in de gloednieuwe Cartoon Network serie Craig van de Kreek. Ze navigeren hun weg door de stedelijke ongetemde wildernis genaamd “De Kreek’, een fantasiewereld die tot leven komt en waar kinderen regeren over drie forten en fietsschansen. Welkom in de community van de “Kreek Kinderen”!

Mis de nieuwste Cartoon Network serie niet en kijk op maandag 15 oktober 2018 naar de TV-première van Craig van de Kreek. Doordeweeks om 17:10 uur, alleen bij Cartoon Network.

Wat Beren Leren
Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in Wat Beren Leren. De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, mag natuurlijk duidelijk zijn. Wat Beren Leren is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar raken in de meest netelige situaties.

Kijk naar de nieuwste afleveringen van Wat Beren Leren, vanaf 1 oktober 2018 doordeweeks om 19:40 uur, alleen bij Cartoon Network.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Internet en TV combineren voor een persoonlijke ervaring

Met een internet en TV abonnement heb je een combinatie in huis die van televisie …

Share
Share