trailer-50-shades-darker-grey-trotse-moeders

50 Shades Darker [trailer]

Waarschijnlijk heb je de trailer van de opvolger van 50 Shades of Gray: 50 Shades Darker al gezien, want ik las net dat de eerste trailer van deze nieuwe film binnen 24 uur al 114 miljoen keer online bekeken is! Daarmee is de trailer van 50 Shades Darker de meest bekeken trailer in die tijdsperiode en verbreekt FIFTY SHADES DARKER het record dat op naam stond van de trailer van Star Wars: The Force Awakens, deze trailer werd 112 miljoen keer bekeken binnen 24 uur.

Mocht je het toch gemist hebben, hieronder is de trailer te bekijken!

FIFTY SHADES DARKER draait vanaf 9 februari 2017 in de bioscoop.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Minions – hoe Gru Superschurk werd

In de eerdere Minions films hebben we al een blik in het verleden van Gru …