Knutselen met glitters, zonder te knoeien!

Mijn dochter had een grote voorliefde voor roze en glitters toen ze jonger was. Dat betekende dat we na het knutselen nog wekenlang glitters aantroffen in huis… Lijm op een tekening van een vlinder, buisje glitters er voorzichtig op gieten en de vlinder was prachtig. Maar… de losse glitters zaten overal! Herkenbaar?

Nu is er een prima oplossing: toch knutselen met glitters, maar zonder troep: Glitter Dots!

Glitter Dots van Crayola zijn lijmbolletjes vol glitters. Je kunt ze op allerlei oppervlakten plakken, en de glitters zelf zitten al vast. Ideaal!

Glitter Dots zijn in 6 verschillende sets te koop, van stickers-sets tot sleutelhanger-sets, maar je kunt de dots natuurlijk ook zelf ergens op plakken. Een tekening verfraaien, kerstkaarten feestelijker maken, fotolijstjes versieren, alles zonder knoeien.

Het werkt eenvoudig: kneed de dots in de juiste vorm, meng eventueel verschillende kleuren Glitter Dots door elkaar, laat je glitterwerk een paar uur uitharden en klaar is je sprankelende creatie! Veel knutselplezier gewenst!

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Crayola Glitter Dots dierenvrienden sleutelhangers

Wil je sleutelhangers die aandacht trekken? Wil je iets opvallends aan je sleutelbos, zodat je …