Internet en TV combineren voor een persoonlijke ervaring

Met een internet en TV abonnement heb je een combinatie in huis die van televisie kijken een persoonlijkere ervaring maakt dat voorheen mogelijk was. Zelf kom ik nog uit de tijd dat een televisie knoppen had die je in moest drukken om van zender te wisselen, onze zwart-wit televisie had 6 knoppen…. Overdag was er een testbeeld. 

Wanneer ik dat tegen mijn kinderen zeg, krijg ik te horen “oké boomer” 😉 Hoe dan ook, de wereld verandert razendsnel en er zijn een heleboel veranderingen die het leven aangenaam maken. Zoals de manier waarop je televisie kunt kijken.

Bepaal zelf wanneer je wilt kijken

Je hoeft niet meer om 20.00 precies voor de televisie te zitten om het journaal te kijken. Wanneer je een journaal wilt zien, kun je terugbladeren in de gids die je ook op televisie kunt openen. Je kiest het programma wat je wilt kijken en kunt dat programma vanaf het begin afspelen. Natuurlijk kan dat ook bij andere programma’s dan het journaal!

Zit je toch op tijd klaar om bijvoorbeeld een persconferentie te bekijken, maar is de koffie nog net niet klaar? Ook geen probleem, een live programma kun je eenvoudig pauzeren en wanneer je dan echt lekker zit, met je kop verse koffie, speel je het programma af.

Mama mama mama mama

Ken je dat, je wilt even iets kijken op televisie en alsof ze het ruiken komen je kinderen je onderbreken. Waar ze net even lekker aan het spelen waren en zichzelf prima wisten te vermaken, is even tijd voor de Trotse Moeder zelf vaak een moment waarop de kinderen aandacht komen vragen. Op zo’n moment kun je verschillende dingen doen: negeren of toegeven. Wanneer je besluit aandacht te geven aan je kroost, dan gaat dat nu niet meer ten koste van een (deel van het) programma.

Een televisieprogramma kan eenvoudig even op pauze gezet worden. Maar wanneer je denkt dat het langer kan gaan duren, kun je met een eenvoudige handeling het programma ook opnemen. Dan kun je echt kiezen wanneer jouw moment is om het af te kijken.

Internet en televisie

Wanneer je een internet en TV abonnement ben je klaar voor het ontvangen van tientallen televisiezenders. Niet alleen de ‘gewone’ Nederlandstalige zenders, maar ook een heleboel andere themakanalen. Daarnaast kun je ook op je televisie YouTube filmpjes kijken (erg populair bij kinderen) en heb je optimaal toegang tot streamingdiensten zoals Netflix en Disney+ wanneer je daar een abonnement op hebt. Doordat het internet erg snel is, kun je films zonder haperingen bekijken.

Een bijkomend voordeel is dat je niet alleen voor de televisie hoeft te zitten om een film of serie te zien. Ook je smartphone, tablet, laptop en computer kun je gebruiken als beeldscherm om te kijken waar en wanneer je maar wilt. De vrijheid om niet alleen te bepalen wat je wilt zien, maar ook wanneer je het wilt zien en zelfs waar je het wilt zien, maken dat jij jouw ontspanning op de manier kunt regelen die bij jouw leven past. Genieten maar!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

CN-nieuws met onder andere de première van de langverwachte, epische special “Come Along With Me”

Cartoon Network is een zender die enorm veel verschillende tekenfilms uitzendt die erg populair zijn …