Wie is wie bij We Bare Bears?

We Bare Bears is een erg leuke serie op Cartoon Network. Er zijn momenteel dagelijks om 19.50 nieuwe afleveringen te zien. Tijd om de beren van We Bare Bears / Wat Beren Leren aan jullie voor te stellen!

Grizz
Grizz is de leider van de groep. Hij is een vrolijke beer, die de anderen altijd mee weet te krijgen in willekeurige grappenmakerij. Grizz zit vol tegenstrijdigheden, houdt van gezelligheid, maar is sociaal wat onhandig. Ondanks dit doet Grizzly z’n best om voortdurend nieuwe mensen te ontmoeten en met werkelijk iedereen vrienden te worden.

Panda
Panda is daarentegen de zachtaardige van het stel en een echte techneut. Met deze vaardigheden weet hij in een handomdraai een date via een datingsite te regelen. Panda is een hopeloze romanticus en heeft minder zelfvertrouwen dan zijn broers. Hij is vegetariër, heeft een ernstige allergie voor pinda’s en wordt gemakkelijk in verlegenheid gebracht.

Ice
Ice is de beer van weinig woorden. Hij weet overal een komische draai aan te geven en verwijst naar zichzelf in de derde persoonsvorm. Hij oogt stoïcijns, maar zijn ervaring als chef-kok en zijn kennis van de martial-art maakt deze ijsbeer bijzonder veelzijdig. Ice behoud zelfs in de meest lastige en gênante situaties altijd een Ice-koele houding.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …