NERF Rebelle Secret Shot Blaster: is het een hand-tasje of een geweer?

nerf-meisjes-tasje-geweer-schieten-spelen-roze-recensie-copyright-trotse-moeders-7Je ziet er cool uit en je bent klaar voor actie met de Secret Shot Blaster! Deze Blaster kun je als een tasje dragen op weg naar je volgende spionagemissie. Niemand zal er iets van denken… totdat je op de knop drukt om hem te veranderen in een 4-schoots Blaster!

De Blaster met 1 Message Dart die je kunt gebruiken om een geheim bericht te schrijven dat alleen gedecodeerd kan worden met de inbegrepen decoder! Geef de decoder aan een vriendin zodat je zonder dat de vijand iets kan lezen gecodeerde boodschappen kunt versturen. En ben je meer in voor een stijlvol schot, dan gebruik je de 3 verzamel-darts. Laat je Spy Style zien met de Secret Shot Blaster!

Recensie
Een meisjes-schiet-geweer…. in MIJN huis? Dat had ik echt nooit gedacht. Heel lang heb ik alles wat maar op een wapen léék proberen te weren, maar toen bedacht ik me dat ik als kind ook zwaarden timmerde, pijl-en-boog maakte en met katapulten rondliep. nerf-meisjes-tasje-geweer-schieten-spelen-roze-recensie-copyright-trotse-moeders-7Uiteraard waren daar wel strikte regels aan verbonden. En vergelijkbare regels leg ik mijn kinderen ook op: nóóit op iemands gezicht richten en alleen ècht schieten na wederzijdse afspraken daarover.

Wanneer je dat doet, is een NERF gewoon leuk speelgoed. Prima geschikt voor rollenspelen, voor fantasiespel en voor het ontwikkelen van oog-hand-coördinatie. Samen met onze buurjongen worden er heel wat spionnen-avonturen gespeeld in het ‘bos’ achter ons huis. En dat heeft niets met agressie te maken!

nerf-meisjes-tasje-geweer-schieten-spelen-roze-recensie-copyright-trotse-moeders-3

De NERF die mijn dochter kreeg: Nerf Rebelle Secret Shot is een hele leuke. Dichtgeklapt ziet hij er uit als een handtasje. Met één druk op de ‘diamanten’ knop, verander je hem in een geweer. Zie onderstaande demonstratie:

Er zijn 4 Nerf Rebelle pijlen bijgeleverd, waarvan 1 met een geheime boodschap die je kunt lezen wanneer je hem in het rode buisje stopt.

nerf-meisjes-tasje-geweer-schieten-spelen-roze-recensie-copyright-trotse-moeders-1 nerf-meisjes-tasje-geweer-schieten-spelen-roze-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Nadat ze geoefend had in het met één beweging ombouwen van de tas naar de Nerf Rebelle, ging mijn dochter een schietschijf tekenen. En daarna gingen we samen een wedstrijdje doen, die ze glansrijk won.

nerf-meisjes-tasje-geweer-schieten-spelen-roze-recensie-copyright-trotse-moeders-4 nerf-meisjes-tasje-geweer-schieten-spelen-roze-recensie-copyright-trotse-moeders-5

Later op de dag werd ook oma overgehaald om een wedstrijdje te doen en zoals je kunt zien is deze NERF leuk voor alle meisjes vanaf 8 jaar!

Nerf Rebelle Secret Shot
Bekijk op bol.comNERF verpakt als handtasje, 8+, Habro
Bestel deze Nerf Rebelle hier >>>>

12 extra Nerf Rebelle pijltjes kun je hier kopen >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …