Handleiding scheiden voor moeders: Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt – Tatum Dagelet

Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt is een handleiding scheiden voor de moeder. Het boek is geschreven door Tatum Dagelet. Zij was voor haar 30ste een gescheiden moeder. In het boek omschrijft ze haar proces tijdens en na de scheiding met Ruud de Wild.

Recensie
In het boek worden ervaringen van Tatum afgewisseld door adviezen van experts. Dat maakt het lezen ook super fijn. Wat herken ik mij vaak in het verhaal van Tatum. Ze beschrijft haar proces door de scheiding. Dit proces loopt door 3 fases: scheiden, alleen-zijn en opnieuw de liefde zoeken. Op het moment dat ik het heb gelezen zat ik in de eerste fase. Ik heb echt heel veel gehad aan dit boek. Ik voelde mij niet meer alleen. De emoties die ik voelde of niet voelde kwamen ook voor in het boek.

Ook heb ik veel gehad aan vele tips. Een voorbeeld is het overdrachtsboekje. Deze gaat zeker aangeschaft worden.

Het fijne aan het boek van Tatum is dat er gewoon nergens omheen gedraaid wordt. Het is zoals het is en dat is heftig, niet leuk en heel zwaar. Maar de herkenning in het boek geeft verlichting. Ik ben niet de enige. Nee zelfs een van de velen!

Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt – Tatum Dagelet
Zelfhulpboek, paperback, 231 pagina’s, Carrera

Share

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

Familie Slim [DVD-recensie]

De klas van mijn dochter heeft een stukje uit Familie Slim gekozen voor de drama-lessen …

Share
Share