Drie musketiers [blog]

We hebben drie behoorlijk aanwezige, kleine kinderen thuis. Xavi is in december 4 geworden en voelt zichzelf al een flinke vent en Yuna en Quint zijn nu 1,5. Vooral Yuna is enorm bijdehand en lijkt eerder al een jaartje of twee. Quint, onze benjamin, is meer de dromer, hij laat wat meer dingen ‘gebeuren’ en over zich heen komen. Xavi en Yuna lijken in heel veel aspecten op elkaar. Ze hebben een sterke eigen wil, hebben oog voor detail, zijn vriendelijk, een beetje terughoudend en kunnen ontzettend vrolijk zijn. En deze drie kinderen zijn een hele bijzondere drie-eenheid!tweeling samen lachen

Soms zie je heel duidelijk de tweeling naar elkaar toe trekken, dan hebben ze hun eigen spelletje en taaltje en de grootste lol samen.

En andere keren is Xavi helemaal fan van zijn kleine broertje en zijn ze aan het stoeien en wild doen op de grond. Of ze rennen achter elkaar aan in huis of kruipen door de kleine salontafeltjes en spelen kiekeboe. Yuna kijkt dan een beetje toe van een afstandje en je ziet haar bijna denken, waarom doen ze nou zo gek en druk?.

IMG_4098En dan heb je nog de combi Xavi en Yuna. Die twee gaan wat rustiger en zachter met elkaar om. Xavi roept dan ooh wat is ze toch lief hè, en wat ziet ze er mooi uit mam! En Yuna geeft haar grote broer dan knuffels en lacht het allerhardst om zijn grapjes.

En binnen deze verschillende combi’s hebben we natuurlijk de eigen persoonlijkheden met uiteenlopende temperamenten en met z’n drieën zijn ze een soort magische drie-eenheid, drie musketiers die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Die uiteraard soms niet mét elkaar, maar vooral niet zonder elkaar kunnen.IMG_4763

Die allemaal strijden om de aandacht van papa en mama en dan is het echt ieder voor zich, maar die ook gezamenlijk als supertrio iets voor elkaar proberen te krijgen.

Je kunt zien dat ze heel veel om elkaar geven en waag het dan ook niet om als buitenstaander iets te doen bij een van de drie, want je krijgt geheid een van de andere twee achter je aan. Iedereen is gewaarschuwd voor deze drie musketiers ! 🙂

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …