Skylander SWAP Force voor de Wii

skylander swap force 1Ga op een nieuw en spannend avontuur met de Skylanders en de SWAP Force. Generaties lang heeft de SWAP Force de vulkaan beschermd die de magie van de Skylands aanvult. Maar tijdens een indrukwekkend gevecht werden ze overvallen door een uitbarsting die ze terug naar de Aarde stuurde en ze de vaardigheid gaf om van krachten te verwisselen. Alleen jij kunt hun onder- en bovenkanten verwisselen, dus zet ze snel op de nieuwe Portal of Power en help Skylands te redden.

Recensie

Skylanders zijn bijzonder populair bij kinderen vanaf een jaar of 7. Hoewel het “stoere” figuren zijn, spelen ook veel meisjes graag met Skylanders en vooral het verzamelen van de verschillende spelfiguren is uitdagend, want iedere Skylander heeft zijn eigen specialiteiten, mogelijkheden en beperkingen.

skylander swapforce 4Met Skylander SWAP Force kan de speler nog een stap verder gaan doordat de Skylanders uit twee delen bestaan. Deze zitten stevig vast, maar zijn eenvoudig los te trekken waardoor een andere bovenkant op een onderkant geplaatst kan worden en zo een compleet nieuwe Skylander ontstaat. Een die kan gooien en vechten, maar ook kan klimmen bijvoorbeeld, een nieuwe combinatie van eigenschappen die er eerst niet was.


skylander swapforce 2In totaal zijn er 16 verschillende Skylanders waarmee 256 verschillende combinaties gemaakt kunnen worden. In het starterspakket dat wij mochten recenseren, zit één “gewone” Skylander en twee verwisselbare. Met die twee zijn dus 4 verschillende gedaantes te maken en dat geeft voor veel plezier en ook voor het gevoel meer controle te hebben over wat de kinderen aan het doen zijn.

skylander swapforce 3

Kwalitatief zit het spel goed in elkaar, veel variatie, veel verschillende “werelden” met opdrachten, zodat zelfs alleen het starterspakket voldoende is om vaak mee te spelen. De Skylanders zijn mooi uitgevoerd en van degelijke kwaliteit en het ziet er prachtig uit wanneer een eigen gecreëerde Skylander op het portal geplaatst wordt en direct in het spel verschijnt. Het geheel ziet er grafisch ook erg mooi uit.

Mijn jongste zoon (7) en een vriendje vinden het in ieder geval “vet cool” en er wordt druk overlegd over welke onderkant het beste genomen kan worden voor een bepaalde uitdaging. Ze hebben ook ervaring met Skylander Giants, waar ook al veel uren speelplezier in zit, maar deze Skylanders SWAP Force voegt echt een leuk spelelement toe en wordt meteen tot favoriete game gedoopt.

Bekijk Skylanders SWAP Force bij Bol.com, klik hier >>>>

 

 

 

 

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Trivial Pursuit Live! 2 [recensie]

Trivial Pursuit Live! 2 is de nieuwe game installatie van het populaire quiz spel Trivial …