De Dolle Tweeling

De Dolle Tweeling  is na zes boeken nu ook te zien in de bioscoop.  De tweeling Hanni en Nanni worden na een onschuldige weddenschap, die totaal uit de hand loopt, naar kostschool de Lindenhof gestuurd. Het mag dan een bijzondere en magische plek zijn, het is wel even wennen! En dan moet het hockeyteam van hun nieuwe school het ook nog eens opnemen tegen het razend populaire team van hun oude school. Wie moeten ze nu steunen? Als het voortbestaan van de kostschool ook nog eens in gevaar komt, bedenken ze een moedig reddingsplan.

About Joni Blesgraaf

24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Nieuwe K3-film in de maak: K3 – Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu …