Natursutten fopspeen [recensie]

natursutten-fopspeen-recensie-copyright-trotse-moeders-2Natursutten fopspeentjes worden met de hand gemaakt in Italië van 100% natuurrubber en ze zijn fluweel zacht! Dat komt doordat ze gemaakt zijn van het eerste sap van de rubberboom. Deze kwaliteit rubber is de allerbeste en hierdoor zijn ze mooi licht geel van kleur en zachter dan andere speentjes van natuurrubber. Ze zijn zeer hygiënisch omdat ze uit één stuk zijn gegoten, hierdoor kunnen vuil en bacteriën niet achterblijven in kieren of naden.

Recensie
Mijn eigen kinderen hebben niet geduimd en geen fopspeentjes gewild toen ze klein waren. Ze hebben wel alle drie vrij lang borstvoeding gekregen, misschien was dat voor hen voldoende, maar voor kinderen met een grote zuigbehoefte is het erg prettig dat er fopspenen zijn. Voor een korte uitleg over fopspenen, klik hier >>>>

Natursutten heeft fopspenen die anders zijn dan de meeste speentjes die je in winkels (en in kindermondjes) ziet. Geen felle kleuren maar ‘naturel’. Geen vrolijke vormpjes, maar een speen uit één stuk. En daar is over nagedacht! Doordat er geen naden zijn of randjes etc, krijgen bacteriën en vuil veel minder kans. Dat maakt de Natursutten fopspenen erg hygiënisch.

natursutten-fopspeen-recensie-copyright-trotse-moeders

Ook het ontbreken van een ‘hard’ schildje is prettig. Mocht je kindje in slaap vallen met een speentje, wordt hij / zij in ieder geval niet wakker met de afdruk van de randen van het schildje in het gezichtje. De ventilatiegaatjes maken dat het schildje niet ‘vast’ gezogen wordt op het gezicht.

Kortom: een Natursutten fopspeen is een goed doordacht product. Wij kregen de fopspeen Vlinder, maat M en ons eigen “recensie-model” die deze fopspeen mocht testen, was zeer tevreden! Deze fopspeen kun je hier bestellen >>>>

natursutten_2

Voor andere maten / vormen van Natursutten spenen, klik hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Zo vader, zo baby – allebei een Pura fles

Hoe leuk is dat: een RVS drinkfles voor de Trotse Vader en een speenfles voor …