Mijn grote lieve knuffelboek

knuffelboek-cover-trotse-moedersMijn grote lieve knuffelboek is een ode aan alle knuffels, vol bestaande en nieuwe voorleesverhalen. Eén ding hebben alle verhalen met elkaar gemeen: ze klinken het mooiste met jouw eigen allerliefste knuffel op schoot. In dit grote voorleesboek staan verhalen van o.a. Edward van den Vendel, Pieter Feller, Imme Dros, Marianne Busser & Ron Schroder en Sanne de Bakker en illustraties van o.a. Monica Maas en Harmen van Straaten.

Recensie
Bijna alle kinderen hebben wel een favoriete knuffel thuis, een lievelingsknuffel die overal mee naartoe mag en die je als ouders absoluut niet kwijt wilt raken omdat er dan grote drama’s zouden kunnen ontstaan. knuffelboek-recensie-copyright-trotse-moeders-2Sommigen hebben een bed vol en anderen slechts 1 of 2 knuffels die iedere nacht bij ze mogen slapen. Zelfs als volwassene kun je je vaak nog herinneren wat jouw favoriet was en er zijn er nog genoeg die hun lievelingsknuffel nog bewaard hebben.

IMG_7387Onze kinderen leken in het begin niet zo fan van knuffels, ze vonden het allemaal wel leuk en lief maar hadden niet echt een favoriet. Xavi ging zich echter daarna snel hechten aan een geel nijntje en alhoewel ik een zelfde exemplaar gescoord had, dat is toch echt een nr 2 want hij heeft niet dezelfde vlekjes, mankementen en geur als de enige echte gele nijn. Yuna heeft haar Julia (van de Julianatoren) en nog een lief knuffeltje van oma en Quint is dol op zijn Bert en Ernie knuffeltjes.

Het boek Mijn grote lieve knuffelboek is een ode aan alle knuffels. Bij ons op schoot werd er dan ook door drie kindjes genoten van verhaaltjes over een tijger in de glasbak, fluf en Bobbi die zijn knuffel kwijt is. En jawel, ook hun knuffeltjes mochten meeluisteren en kregen tussendoor heerlijk knuffeltjes en kusjes.

IMG_7397

En ik als trotse moeder werd ook nog eens getrakteerd op een fijne groepsknuffel. Je kunt immers nooit genoeg knuffeltjes geven EN krijgen! Lang leve het Mijn grote lieve knuffelboek.

IMG_7391

Mijn grote lieve knuffelboek
Bekijk op bol.comGebonden, 144 pagina’s, uitgeverij Kluitman
Bestel dit boek hier >>>>

knuffelboek-header-trotse-moeders

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Rick

Een aantal jaar geleden had ik het genoegen om auteur Alex Gino te ontmoeten. Het …