Maak indruk door op tijd een leuke kaart te sturen!

Screenshot 2015-10-24 at 14.09.43Het blijft leuk om kaartjes te sturen en te ontvangen. Hoewel het prettig kan zijn om door veel mensen, via Social Media, gefeliciteerd te worden met je verjaardag, of met een andere heuglijke mijlpaal, gaat er toch niets boven ‘echte post’ krijgen. En dat geldt niet alleen voor kinderen (hoewel het voor jonge kinderen uitermate nietszeggend is wanneer je als ouder een WhatsApp met felicitaties voor hen voorleest….)

Screenshot 2015-10-24 at 14.39.54Een kaartje sturen dus, zeker wanneer mensen echt iets voor je betekenen. Maar mijn probleem daarbij is vaak dat ik er pas aan denk op de dag dat ze jarig zijn. Of soms nog later en dan is het ineens niet meer zo attent en ieder jaar een “te laat, maar niet minder gemeend – kaart” sturen wordt ook gênant…

Via Kaartwereld.nl kun je uit enorm veel leuke kaarten kiezen, in allerlei formaten thema’s, en je kunt deze kaarten “inplannen”. Zo weet je zeker dat ze op tijd worden bezorgd. Ideaal! Ik probeerde het uit met een kaart voor mijn lieve schoonmama, die maar liefst 90 jaar is geworden.

Ik koos voor een grote kaart, met een mooie foto van mijn kinderen, haar kleinkinderen, er op (je kunt namelijk ook zelf kaarten maken, met foto’s en andere afbeeldingen). Maar een negentigste verjaardag is natuurlijk heel speciaal, dus wilde ik er ook iets extra speciaals van maken. En omdat ze waarschijnlijk al voldoende bloemen krijgt, koos ik voor een grote rode heliumballon, in de vorm van een hart.

Screenshot 2015-09-30 at 11.15.54

Vanmorgen belde mijn schoonmoeder me helemaal verrast op: er was een grote doos bij haar bezorgd en toen ze die opende, kwam de ballon eruit zweven. Ze vond het echt geweldig! En ik ben blij dat ik, ruim voor ze jarig was, de tijd heb kunnen nemen om een echte attente verrassing voor te bereiden, die vervolgens inderdaad keurig op tijd bezorgd is. Overigens krijg je daar zelf ook bericht van!

Screenshot 2015-09-30 at 11.15.38 Screenshot 2015-09-30 at 17.51.37

Tot het eind van het jaar heb ik diverse verjaardag, trouwdagen en andere feestelijke gebeurtenissen van mensen al ‘vooruit gepland’ door op Kaartwereld alvast kaarten “klaar te zetten”. Geeft mij rust, ik hoef er niet meer aan te denken, en ik weet zeker dat men verrast zal zijn met de post die bezorgd gaat worden!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Cadeau nodig? Laat bloemen bezorgen!

Het verzinnen van een leuk cadeau is iedere keer weer een lastige klus. Een cadeau …