De Huishoud Coach

Zijn jouw huishouden en jouw administratie ook zo’n chaos? Weet je ook niet meer waar je het nou moet opruimen of hoe je alles slim en goed schoon moet houden? Heb je ook telkens tijd tekort en weet je niet meer waar je moet beginnen? Dan is Aan de slag met de Huishoud Coach misschien wel jouw redding.

In 7 afzonderlijke hoofdstukken; netjes georganiseerd achter zeven tabbladen worden de verschillende onderdelen van een goed georganiseerd huishouden besproken. De twee belangrijkste vragen van lijders aan een chaotisch huishouden: waar moet ik beginnen? en hoe ga ik van daaruit verder? , worden in dit boek behandeld. Door middel van weekopdrachten wordt in de loop van de tijd volledig duidelijk hoe je een goed georganiseerd huishouden onder de knie en in je vingers kan krijgen.

Recensie
Aan de slag met de Huishoud Coach
is een praktisch geschreven handboek aan de hand waarvan je het goede voornemen om orde in de chaos te scheppen kunt oppakken. De theorie is helder omschreven, de valkuilen maken je alert en de voorbeelden zijn herkenbaar. De oefeningen zijn zeer concreet en helder omschreven; het is absoluut duidelijk hoe je van start dient te gaan. En het mooie is dat je na elke oefening waarbij je orde in de chaos schept ook direct wordt verteld hoe je die orde kan behouden, wat overigens het meest gemakkelijk lijkt te zijn. Zeer aanbevolen; ook als je denkt dat je wel ordelijk bent! Je kan met dit boek leren het nog net een beetje handiger te doen. En het resultaat; orde in huis, rust in je hoofd, een beter humeur, meer vrije tijd en ik denk zelfs, een betere moeder. Voor wie is dat nou geen wens?

Lifestyle, paperback, 192 pagina’s, Forte Uitgevers

 

Share

About Irene

ahles@chello.nl'

Check Also

Praktische tips voor een low maintenance huishouden

Ben je op zoek naar praktische tips voor een low maintenance huishouden? Als je altijd …

Share
Share