Nieuw! #TrotseMoedersChallenge #tijdvoorons

Vanuit de video die ik zag, hebben mijn kinderen en ik een uitdaging bedacht. Een Challenge, waar iedere Trotse Moeder aan mee kan doen en die tot veel plezier en ontspanning zal leiden. Tot een goed gevoel en mooie herinneringen!

Voor wie de video gemist hebben:

#TijdVoorOns

Zaterdagavondje
Sinds de kinderen wat groter zijn en niet meer zo vroeg in bed liggen in het weekend, hebben we zaterdagavondje ingevoerd: een avond waarop langer opgebleven mag worden, waar frisdrank en chips mogen en waar we samen bijvoorbeeld naar een familiefilm kijken. Nu de kinderen nog groter zijn, is daar ook een ‘vrijdagavondje’ bij gekomen. Maar steeds meer gaat iedereen zijn of haar eigen gang….

#TrotseMoedersChallenge #TijdVoorOns
Het idee waar de kinderen en ik mee kwamen, was om op vrijdagavondje een spelletjesavond te gaan houden. En er dan een Challenge van te maken, zodat andere gezinnen ook mee kunnen doen. En – niet onbelangrijk – als ‘stok achter de deur’: ik moet natuurlijk wel op ieder vrijdagavondje laten zien dat we de #TrotseMoedersChallenge volhouden! Je kunt dus postings op Instagram verwachten met de hashtags #TrotseMoedersChallenge en #TijdVoorOns

Alleen maar leuk!
Dit is nog eens een leuke, en haalbare challenge. We hebben namelijk ook afgesproken dat wanneer ‘vrijdagavondje’ niet lukt (door verplichtingen of ziekte) we onze spelletjesavond op ‘zaterdagavondje’ houden. Nou, één avond in het weekend moet lukken hoor! Vooral omdat we er allemaal enorm veel zin in hebben! En we houden het haalbaar door minimaal 1 spelletje te doen, maar geen maximum of ander aantal te bepalen.

Doe je mee?
Wil je meedoen? Dat kan op een manier die bij jou past. Neem gewoon de tijd voor een spelletje met je kind(eren) en plaats een foto op Instagram met de hashtags #TrotseMoedersChallenge en #TijdVoorOns. Dan kunnen wij zien dat jij deze challenge ook aan gaat!

Veel plezier!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Leukste bordspellen voor het hele gezin

Wanneer de donkere dagen aanbreken, zitten we allemaal meer binnen dan anders. De bijzondere omstandigheden …