Feestelijke verhaaltjes voor het slapengaan

Dit is het vijfde boek over koning Bobbel vol gekke en vrolijke avonturen. Zo verzint de koning van alles om zoveel mogelijk feestjes te vieren: zijn schoenen zijn jarig, hij heeft de kromste banaan van de hele wereld gevonden en hij viert feest omdat de zon zo lekker schijnt. Verder gaat het koninklijke echtpaar gezellig op het meer varen in hun nieuwe
opblaasbootje, en moeten de kok en de lakei verplicht meedoen met de koninklijke spelletjesdag. En uiteindelijk willen de koning en de koningin ook graag met elkaar trouwen. Dat ze al getrouwd zijn, vinden ze totaal geen punt.
Tenslotte is elke reden om een feestje te vieren er één! En dat is natuurlijk helemaal waar.

Recensie
De verhalen van koning en koningin Bobbel zijn hartstikke leuk! Het boek is super leuk om voor te lezen en om voorgelezen te krijgen. De verhalen spreken de kinderen erg aan. Er zit heel veel humor in. Voor kinderen vanaf 3 jaar is deze humor begrijpelijk en dat vinden ze dus erg leuk. Je ligt regelmatig met je zoon of dochter in een deuk om de dingen die koning en koningin Bobbel samen doen! De verhaaltjes zijn goed van opbouw en lengte. Op iedere bladzijde staat een mooie en leuke tekening die betrekking heeft op het verhaal. Deze verduidelijkt het verhaal nog eens. Ook al is dit het vijfde boek van koning Bobbel, het is niet nodig om de eerste vier boeken eerst gelezen te hebben. Je kunt meteen met dit boek aan de slag! Een echte aanrader!

Feestelijke verhaaltjes voor het slapengaan-Marianne Busser & Ron Schröder
Voorleesboek, hardcover, 47 pagina’s, the house of books
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Hilde

bcroonen@home.nl'

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …