Kleine boerderij [recensie]

kleine-boerderijKleine boerderij is een set van 6 kartonboekjes en een set stapelblokken. De boekjes hebben allemaal thema’s die je terug vindt op de boerderij. De boekjes hebben allemaal een andere opzet. Waar het in het ene boekje gaat om het maken van de geluiden van de dieren gaat het in het andere boekje om tellen of de kleuren van de groenten.

Recensie

kleine-boerderij1De boekjes zijn van karton en zeer degelijk, ik denk dat ze hierdoor ook echt geschikt zijn voor jonge baby’s.

Onze dochter van bijna 2 vindt het erg leuk om naar de plaatjes in de boekjes te kijken. Ook vindt ze het erg leuk om van de blokken een toren te maken. Of de toren die haar broer van 5 gemaakt heeft om te gooien. De stapelblokken, die ook van karton zijn, kunnen hier ook goed tegen, deze zijn net als de boekjes erg stevig.

Onze zoon vindt de boekjes ook nog leuk, hij is erg bezig met zijn eerste woordjes leren lezen. Hij zit dan vol concentratie de boekjes te bestuderen en probeert de woorden die bij de plaatjes staan te lezen. Doordat de set uit een paar boekjes bestaat is het ook een leuke set waar onze kinderen samen mee kunnen spelen.

Kleine boerderij is een leuke set om zelf voor je kinderen te kopen maar ook erg leuk als (kraam)cadeautje (€ 9,95 bij bol.com).

Kleine boerderij
6 kartonboekjes en stapelblokken, uitgeverij De Lantaarn
Bestel “Kleine Boerderij” hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share