Robin’s Suikerspin [persoonlijke blog]

Op een dag komt onze dochter Robin van 12 jaar thuis met een idee. Mam, ik wil ondernemen” en zo ontstond haar plan. Haar eerste plan mislukte, maar toen liepen we in Breda en daar werd ze geïnspireerd. Bij thuiskomst werd haar idee meteen uitgewerkt. Ze kocht een professionele suikerspinmachine , bestelde suiker en benodigdheden van haar zakgeld en maakte via Excel een begroting. Flinke investering maar dat komt goed zei ze en daar ging ze…

Op vrijdagavond 23 November vroeg ze me om een berichtje op Facebook te plaatsen en ja hoor het brak los! De berichtjes, appjes en leuke reacties bleven maar komen. Berichtjes van Burgemeester, wethouder, juffrouw, Gebr Ko en vele mensen die we zelfs niet eens kennen, het kwam van alle kanten. Ondertussen een aantal Kerstfairs gedraaid, maar helaas viel dat wat tegen door het slechte weer, maar ook dat is het risico van een ondernemer, haha hoe jong dan ook en hoe zielig wij het ook vonden…. De komende weken nog een aantal middagen geboekt en nog steeds leuke reacties. Ben benieuwd hoe haar avontuur gaat aflopen, maar wat zijn we nu al trots op haar!

Oh en door haar enthousiasme ook drie oppas adresjes erbij, ook mooi meegenomen zei ze…

Hallo allemaal, ik ben Robin uit Raamsdonksveer en ik wil graag gaan ondernemen! Van mijn zakgeld heb ik een professionele Suikerspin en Popcorn machine gekocht?
Dus heeft u een kinderfeestje, kerstmarkt, sinterklaasfeest of andere feestelijke gelegenheid waarbij u een van deze machines wilt huren of wat extra info wilt, stuur mij dan een PB?
Machine kan met of zonder mij verhuurd worden!

Wilt u eerst proeven , dan sta ik 8 Dec op de Winterfair Geertruidenberg ?

Zoekt u nog een oppas voor de kids dan heb ik ook nog een plekje vrij ?

Delen =Lief ❤️

Reacties zijn welkom via redactie@trotsemoeders.nl ovv suikerspin.

 

 

 

 

About Bianca Krooswijk

bianca.krooswijk@live.nl'
Ik ben Bianca (43 jaar) samenwonend met Arnoud ( 43 jaar) , mama van twee meiden Sam en Robin 13 en 11 en een jongen Wessel van 7 jaar. Ik combineer het moederschap met een baan in de Dienstapotheek in Breda als apothekersassistente. De combi van het managen van een gezin, de Spoedeisende hulp en het feit dat we geen huismussen zijn, geven altijd inspiratie voor een blogpost, die wij graag met jullie willen gaan delen !!

Check Also

Baby-nieuws: dochtertje voor Maxime Meiland

De vijfentwintigjarige Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer zijn de Trotse Moeder en vader …