Baby Born interactieve Prinses baby-pop [recensie]

Screenshot 2015-02-26 at 09.49.14De Baby Born Interactieve Prinses heeft haar mooiste kleren aangetrokken: een sprookjesachtige jurk van tule en kant, een bijpassende hoofdband met diadeem en elegante slofjes. Natuurlijk heeft ze ook de 8 levensechte functies, waardoor zij nog realistischer is! Ze drinkt, eet, plast, poept, weent, kan in bad, heeft beweegbare armpjes en beentjes en valt in slaap. Dit alles zonder batterijen! Zij wordt geleverd met verschillende accessoires waarmee je deze lieve pop kunt verzorgen. Inclusief geboorte certificaat, potje, lepel, tutje, luier en nog veel meer leuke accessoires.

Recensie
Mijn dochter is inmiddels 8 jaar en heeft verschillende babypoppen. Er is in de slaapkamer een aparte ‘slaapkamer’ voor de “baby’s”, met onder andere een stapelbed en een echt Baby Born prinsessenbed (voor de recensie van dit interactieve bed, klik hier >>>>). En in dat prinsessen-bed hoort natuurlijk een echte prinses!

Screenshot 2015-02-26 at 09.10.13

Uiteraard had Zapf Creations dat al eerder bedacht en tegelijk met het roze bed is een echte Baby Born prinses op de markt gebracht. En behalve dat de kleding prachtig is, zeker voor kinderen die dol zijn op roze, zoals mijn eigen ‘roze meisje’, is deze pop voorzien van meer speelmogelijkheden dan ik voorheen bij een babypop gezien heb.

We hebben poppen-die-in-bad-kunnen en een pop-die-kan-drinken-en-plassen, maar je kunt aan deze nieuwe Baby Born pop duidelijk zien dat de techniek inmiddels verbeterd is. Waar de wat oudere poppen hopelijk blijven na-lekken, kan deze prinses haar plas ophouden tot ze op het potje zit. Daar kwamen we trouwens niet meteen achter, zo waren we gewend aan poppen waar de plas meteen doorheen zakt 😉

baby-born-prinses-pop-copyright-trotse-moeders-5 baby-born-prinses-pop-copyright-trotse-moeders-7  baby-born-prinses-pop-copyright-trotse-moeders-6

Zoals je ziet, verwachtten we dat de plas er direct doorheen zou gaan… En dat kan ook, maar wanneer je deze Baby Born prinses als een ‘echte’ baby laat drinken, houdt ze haar plas op tot ze op het potje gezet wordt. baby-born-prinses-pop-copyright-trotse-moeders-8Wanneer je dan op haar naveltje drukt, plast ze in het potje.

Helemaal leuk dus (een een stuk minder ‘gedoe’ met handdoeken en extra luiers!). Deze Baby Born prinses babypop kan ook eten trouwens. Er zit een speciaal poeder bij, wat je met water kunt aanmaken tot een papje en met een lepeltje kunt laten ‘eten’ waarna deze poppendame ook kan ‘poepen’.

In het bijgevoegde boekje staat overigens beschreven hoe je deze baby-dame van binnen goed schoon kunt houden, goed om te doen wanneer de poppenmoeder zelf al in bed ligt….

Wat ook leuk is, is dat deze pop mee in bad kan. Zo kan alles in een baby-poppen-leven echt nagedaan worden. Van ’s morgens uit bed halen (de oogjes gaan dan open), tot voeden, verschonen, spelen, poepen, plassen, badderen, knuffelen, voorlezen, aan- en uitkleden en weer naar bed brengen. Mijn meisje heeft er een dagtaak aan 😉

baby-born-prinses-pop-copyright-trotse-moeders-1 baby-born-prinses-pop-copyright-trotse-moeders-2 baby-born-prinses-pop-copyright-trotse-moeders-4baby-born-prinses-pop-copyright-trotse-moeders-3

Baby Born Interactieve Prinses
Bekijk op bol.comBabypop, interactief, 43 cm, Zapf Creations
Bestel deze Baby Born pop hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …

Share
Share