Färg & Form babysjaaltje

Dit babysjaaltje is van Färg & Form (oftewel Kleur & Vorm). Een van de belangrijkste patronen die is doorgevoerd in de collectie van Färg & Form is het wolkenpatroon. Dit patroon werd in de jaren zestig ontworpen en is één van de bekendste Zweedse designs. Ook al is het ontwerp van 50 jaar geleden, het lijkt recent ontworpen. Het is een tijdloos en hip design in de kleuren: blauw, rood en grijs. Er worden ook andere producten geleverd met dit wolkenpatroon waaronder een bodysuit, rompertje, muts en een broekje. Er is altijd wat bijpassends, maar ook met een compleet witte of in dit geval blauwe outfit staat het mooi.

Ik vind het een zeer stoer en toch ook schattige sjaal. Het is in 1 maat verkrijgbaar maar kan op twee standen dicht zodat het op de groei mee kan. De sluiting is sterk. Mijn zoon van 6 maanden kan het niet opentrekken, maar ik krijg het met één simpele handbeweging los. Het sjaaltje is te combineren met andere producten met het wolkenpatroon of met effen witte kleding. Ik moet het wel goed omdoen zodat mijn zoon het niet in zijn mondje stopt en erop gaat kauwen. Hoewel het sjaaltje prima bestand is tegen het speeksel en de kaken van mijn zoontje. Na het wassen ziet het er weer uit als nieuw. Je voelt dat de stof van goede kwaliteit is; het is gemaakt van 100% fair-trade en organisch katoen.

Het sjaaltje is voor de sier; je hebt er weinig tot geen warmte van. Natuurlijk kan je het sjaaltje ook gebruiken bij baby’s die veel kwijlen zodat de kleding die eronder zit beschermd wordt. Denk aan kindjes die veel kwijlen tijdens het doorkomen van hun eerste tandjes. Al met al is het een leuke accessoire. Het sjaaltje kost € 9,50. Voor de kwaliteit en het design vind ik dit een goede prijs.

Bestel dit babysjaaltje hier>>

 

Share

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Meer kanthaken [recensie]

In de opvolger van het succesvolle ‘Kanthaken’, laat Sascha Blase-Van Wagtendonk (bekend van het blog …

Share
Share