Api vindt een dino

Api vindt een dino is een boek voor kleuters over Api die een boek heeft over dinosaurussen dat keer op keer voorgelezen moet worden door Das. Das gaat eerst in de tuin werken en Api helpt mee. Hij vindt een steen, hij graaft en graaft en zijn fantasie slaat op hol. Hij gaat op zoek naar de dino’s in zijn tuin.

Recensie
Api vindt een dino
is een leuk boek over een aapje met een grote fantasie.  Het boek heeft mooie tekeningen. Op de pagina’s staat precies genoeg tekst voor de kleine kinderen. De spanning naar het vinden van een echte dino wordt langzaam opgebouwd. Mijn zoontje (4 jaar) heeft een grote interesse in dinosaurussen. Wij hebben het boek dan ook al meerdere malen gelezen. Enigste nadeel is dat hij nu ook op zoek wil naar dinosaurussen in zijn onze tuin.

Api vindt een dino – Tineke van der Stelt
Peuter boekje, hardcover, 24 pagina’s, Leopold
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Kiekeboe, Pieter Konijn!
Pip en Posy en de superstep
Bij mij thuis in het bos

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Het feestwinkeltje [recensie]

Marianne Busser en Ron Schröder zijn niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Ditmaal …