Speelgoed van het Jaar 2021 – spel – familiespel – Throw Throw Burrito

Throw Throw Burrito is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe categorie familiespel. Althans…. dit spel maakt kans op deze ultieme titel, je kunt nog stemmen tot 25 oktober 2021 via de website van Speelgoed van het Jaar. Er zijn in die categorie 3 familiespellen waarop je kunt stemmen. Daarmee bepaal je mede wat de Familiespel van het Jaar 2021 wordt en… je maakt kans op mooie prijzen!

Omschrijving
Wat krijg je als je trefbal combineer met een kaartspel? Het super grappige partyspel Throw Throw Burrito van de makers van Exploding Kittens! Het spel is geschikt is voor de hele familie en draait om kaarten verzamelen, punten verdienen en speelgoedburrito’s naar elkaar gooien…

Scoor punten door sets van drie dezelfde kaarten te vinden, zoals 3x Gothic Luiaard, HoutHak Hond, Katten Koe, Klef Kuikentje, Blaffende Haai en Drijf Geit. Sommige setjes kaarten starten echter een Burrito gevecht (Bonje, Duel en Oorlog), waarbij je de Burrito’s moet zien te ontwijken.

Het spel wordt gespeeld in twee rondes. De eerste ronde eindigt zodra het laatste Burrito Builfiche is uitgereikt. De speler met de meeste punten wint deze ronde en ontvangt het Koning Burrito embleem. Als deze speler ook ronde 2 weet te winnen, dan wint deze speler het spel.

Bekijk / bestel dit familiespel hier >>>>

Mening
Wat fijn dat er nu een aparte categorie familiespellen is. Dan weet je meteen dat het een goede keuze is wanneer jouw gezin dol op spelletjes is! En dit spel lijkt me superleuk: niet alleen een kaartspel maar ook een “gooispel”, gegarandeerd dat het voor vrolijkheid zal zorgen!

Behalve dat Throw Throw Burrito genomineerd is als Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie familiespellen, is het spel ook genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie speelgoed van 12 t/m 17 jaar. Het is een kaartspel, geschikt voor 2 tot 6 spelers. Sommige combinaties van kaarten maken dat je kunt starten met ‘burrito’s gooien’ en ontwijken. Pret verzekerd!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share