Natuurmonumenten lanceert OERRR!

Natuurmonumenten heeft weer wat nieuws bedacht om kinderen (en ouders) te stimuleren om de natuur en buiten zijn volop te beleven. Niet voor niets heet dit project dan ook OERR! Kinderen leren het oer-gevoel te beleven door volop buiten te zijn en op ontdekking te gaan. OERRR! is bedoeld om de zintuigen te prikkelen, angsten te overwinnen, te leren vertouwen op jezelf en om in contact te komen met dieren en planten.

Bastiaan Ragas (ambassadeur van Natuurmonumenten) gaf het startsein voor OERRR! op het NDSM-Werf in Amsterdam. Bastiaan ging hier samen met tientallen kinderen hangen in een oer-harde wind. Omdat Natuurmonumenten het belangrijk vind dat kinderen de natuur in gaan, kunnen kinderen zich gratis aanmelden om lid te worden van OERRR! Als lid krijg je dan elk jaargetijde een set uitdagende OERRR-kaarten en ander materiaal om geïnspireerd te raken om de buitenlucht in te gaan.

Klik hier voor meer informatie en om je gratis aan te melden voor OERRR!

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Vakantietip 10 van Emté en Oerrr: Op zoek naar … POEP [video]

Hoezo niets te doen in de vakantie? Pepijn Gunneweg geeft tips:

Share
Share