NegenMaandenBeurs 2017 [verslag]

Allereerst wil ik graag vertellen wat een goede service bij RAI Amsterdam: we werden hartelijk ontvangen en konden zo door lopen.

De opening werd verzorgd door niemand minder dan Jim Bakkum met een spetterend optreden van dansende papa’s met baby’s in hun draagzak. Helaas was het erg druk voorin dus konden we het niet helemaal goed zien, maar wat we zagen was erg leuk.

Eenmaal begonnen aan onze ronde keken we onze ogen uit. Jeetje wat is er veel informatie en veel bio voeding en leuke dingen. Ik moest me echt inhouden om niet alles te kopen ☺

We kwamen langs een stand over kinderwagens. Wat een mooie wagens! Bij sommige kan alles zelf samenstellen en heel klein opvouwen. We zijn erg enthousiast geworden maar konden ons inhouden want aangezien ik pas 11 weken zwanger ben, is het kopen van een kinderwagen erg voorbarig.

Onze reis door hal 8 zette zich voort en we hebben heel veel informatie folders gekregen. Je kon ook heel goed zien dat Kruidvat de hoofdsponsor was ze hadden een hele mooie grote luiertaart gemaakt en als je het antwoord hadden op de “raad hoeveel luiers erin zitten” kon je weer wat winnen. Ook wij hebben een gokje gewaagd.

 

In hal 9 kwam je op het Baby Innovatie Plein waar workshops werden gegeven en als aanstaande papa kon je je opgeven voor de Papa klas. Natuurlijk heeft Danny zich ook opgegeven! Nu is het wachten op de uitnodiging, want je bent ook als man nooit te oud om te leren☺

 

Eenmaal aangekomen in hal 11 was het al erg druk en kon het echte slenteren beginnen. Hier was heel veel kleding te koop van wat nu de trend is en hier was ook de stand van de Hema waar je een gratis mutsje kreeg dus daar gingen wij op aan. Ook hier was het erg druk want we waren niet de enige haha. Na het bezichtigen van hal 11 wat ook tevens de laatste hal was, zijn wij  richting uitgang gegaan en kijken wij terug op een hele leuke dag.  We hebben veel inspiratie opgedaan voor ons kleine wondertje.

Wil je ook naar de Negenmaandenbeurs? Klik dan <hier> voor alle informatie.

Share

About Samantha Wijtvliet

s_wijtvliet@hotmail.com'
Ik ben Samantha en de Trotse Moeder van Joy. joy heeft niet zo'n fijne start gehad in haar vroege leventje, ze is namelijk geboren met een hazenlip en had voor dat ze 1 werd al drie operaties gehad. Joy is nu 3,5 en is echt een meisje die niet het kaas van d'r brood laat eten en je heel duidelijk verteld wat ze wil en niet wilt . Joy en ik wonen nu al twee jaar samen met mijn vriend Danny en onze hond Bennie ( ja soms halen we de namen door elkaar haha).

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share