Naranjina op DVD

Met heel veel succes wordt sinds kort bij Nickelodeon de TV-serie Naranjina en de kadekapers uitgezonden. Een serie vol avontuur en spanning met een superleuke sterrencast bestaande uit Gigi Ravelli (GTST), Miryanna van Reeden (Julia’s Tango, ONM), Pip Pellens (GTST), Kees Boot (Spangas) en Rachelle Verdel (Foeksia de Miniheks) als Naranjina.

De eerste 6 afleveringen van deze 26-delige TV-serie zijn vanaf nu verkrijgbaar op DVD. In elke aflevering zullen de vrienden hun talenten in moeten zetten om een nieuw avontuur op geheel eigen wijze tot een goede afloopte brengen. Meestal lukt dit wel, maar soms…soms gaat het hilarisch mis. En dan zit er weinig anders op om op de blaren te zitten en te wachten op een nieuw avontuur.

Bestel hier deze DVD via Bol.com>>

 

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …