Mijn favoriete stof- en knisperboekje

Mijn favoriete knisperboekje is Lammetje Lief. Overdag speelt Lammetje lief met zijn vriendjes, als hij naar bed gaat luistert hij met plezier naar zijn moeder die een verhaaltje voorleest.

Een vrolijk stofboek, zo zacht als een kussentje. Door de geluiden, de kleuren en de vormen beleven kinderen dit boekje met al hun zintuigen.

Recensie
Toen mijn dochter van 2 jaar dit boekje zag, was ze dol enthousiast! Ze ging er gelijk mee knuffelen. “Schaapje lief!”, zei ze. Toen ik haar liet zien dat deze “knuffel” open kon, en er een boekje in zat, was ze helemaal verbaasd. Maar haar enthousiastme werd er niet minder om. De kleurrijke bladzijden, prachtige tekeningen én het knispergeluid zorgden ervoor dat ze het boekje maar bleef bekijken. Als het boekje uit was, begon ze weer overnieuw. De dieren in het boek noemde ze dan ook steeds op. Tussendoor knuffelde ze wel steeds met het het boekje, want die is zo heerlijk zacht.
‘S avonds moest Mijn favoriete stof- en knisperboekje Lammetje lief mee naar bed. Toen ik even later ging kijken, lag ze heerlijk te slapen…met Lammetje lief stevig in haar armen!

Mijn favoriete stof- en knisperboekje Lammetje lief is een perfect boekje voor de allerkleinste kinderen. Er is goed nagedacht over wat de allerkleinsten leuk vinden. Zo heb je een knuffel en een (zacht) boekje in één. Compleet met heldere kleuren, éénvoudige tekeningen en knisper-geluiden. De korte zinnen zijn allen gemaakt op rijm, wat ook nog eens leuk klinkt. Daarnaast zit het boekje in een leuke doos, waardoor het extra leuk is  om Mijn favoriete stof- en knisperboekje Lammetje lief cadeau te geven.

Het praktische gedeelte van Mijn favoriete stof- en knisperboekje Lammetje lief:
– Geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden
– Bevordert het voelen, vastpakken en begrijpen
– Bevat géén schadelijke stoffen
– Wasbaar op 30 graden in de wasmachine

Mijn favoriete stof- en knisperboekje Lammetje lief – N. Rosenberg
Stof- en knisperboek, hardcover, 14 pagina’s, De vier windstreken
Bestel dit boekje hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Baby’s eerste knuffel-boekje [recensie]

Knisperen, kijken, sabbelen, knuffelen… Dit eerste babyboekje Poes heeft alles in zich om de lievelingsknuffel …

Share
Share