Lentekriebels bij bol.com + onze top 10 voor buiten spelen

Zijn de lentekriebels er bij jou ook al? Het kan haast niet anders; wie wordt er nou niet vrolijk van die eerste warme zonnestralen na het winterse weer?! De kinderen willen gelijk weer buiten spelen en zelf wil je ook de bloemetjes weer buiten zetten. Want wat is er nou fijner om je kinderen lekker buiten te zien spelen wanneer jij lekker relaxt in je mooie tuin zit? Mijn handen jeuken in ieder geval om de tuin weer op te ruimen en gezellig te maken. Maar voordat ik zelf aan de slag kan, moet ik eerst aan de kinderen denken. Want als zij lekker aan het spelen zijn, kan ik mijn gang gaan.

Bij bol.com kan je nu ook voor je lentekriebels terecht. Wat zeg ik… Ze hebben daar alles voor je lentekriebels! Als je hier geen inspiratie krijgt, dan weet ik het niet meer. De speciale hoek in de bol.com webwinkel voor de Lentekriebels is zeer mooi ingericht met een prachtige pinboard, een weerwidget en grote sfeerfotografie. Inspiratie volop, handige producten en makkelijk in huis halen. Als hier je handen niet van gaan jeuken, dan weet ik het niet meer!

Iedereen weet natuurlijk al dat je bij bol.com snel, makkelijk en goedkoop producten in huis kan halen. En al lang niet meer alleen boeken, muziek en films. Bol.com is een heus warenhuis op het internet. Speelgoed, verzorgingsproducten en huishoudelijke producten. Maar nu dus ook alles voor in de tuin. Denk aan potjes, zaden en tuingereedschap om je (moes)tuin aan te leggen. Maar natuurlijk ook tuinmeubelen, BBQ’s, servies en buiten accessoires om heerlijk van je tuin te genieten. En heel veel buiten speelgoed voor de kinderen! Alles gegroepeerd in verschillende pinboards. Ideaal!

Omdat er zo veel keuze is bij bol.com, hebben wij een top 10 gemaakt van superleuke en onmisbare producten voor je kind in de tuin die je daar allemaal kunt scoren:

  1. We beginnen een beetje saai, maar zonder is geen optie. Nummer 1 is natuurlijk zonnebrandcrème. Vooral die handige spuitflesjes zijn een must zodra de zon begint te schijnen.
  2. Kinderen ingesmeerd? Yeah, nu kunnen we echt beginnen. En dat doen we natuurlijk met een trampoline. Leuk voor jong en oud. Uren plezier, elke dag weer!
  3. Ook een hit bij alle kinderen blijft de bellenblaas. Zeker deze supersonische…
  4. Voor de jongere kinderen is een zandbak goud waard. Zandkastelen, zandtaartjes, bergen bouwen en schrijven in het zand. Succes gegarandeerd!
  5. Een kinderpicknick set zorgt voor gezellige picknicks op het gras, in de zandbak of aan de tuintafel.
  6. Nog steeds ongekend populair blijven schommels. Een schommelbakje voor je kleintjes of een schotel voor de oudere kinderen. Je past het gewoon aan naar de leeftijd.
  7. Kinderen vermaken zich al snel in een tuin, maar een uitdagend spel is altijd een hit. Probeer Kubb maar eens. Een hit in Zweden!
  8. Je kan vast wel wat hulp gebruiken in de tuin. Met hun eigen gietertjes springt je kind heel graag bij en worden de plantjes goed verzorgt.
  9. Grotere kinderen kunnen echt zelf aan de slag met Mijn Eerste Tuinboek. De eerste stappen van tuinieren leren ze hier.
  10. En we sluiten deze top 10 met het oude vertrouwde springtouw. Deel hem wel pas uit wanneer er vriendjes komen spelen en ze groot genoeg zijn om zichzelf hiermee te vermaken.

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Top 5 buitenspeelgoed voor minder dan 10 euro

Natuurlijk kunnen kinderen zich buiten vermaken door je te helpen in de tuin of door …

Share
Share