Lalaloopsy Bubbly Mermaid [recensie]

Screenshot 2014-04-02 at 13.56.53Deze bijzondere Lalaloopsy™ poppen hebben haar van schuim en zorgen voor heel veel bubbelpret! Vul het haar met de magische zeep en knijp in de staart voor nog meer schuim! Deze pop is ook te gebruiken met eigen shampoo, badschuim of zeep voor nog meer Bubbly Mermaid plezier.

Recensie

De populaire Lalaloopsy familie is uitgebreid. Eerst al met babypoppen <zie onze recensie> en nu ook met een Lalaloopsy zeemeermin om mee in bad te nemen. Ultiem badplezier voor (kleine) meisjes!

Screenshot 2014-03-17 at 08.32.16 Mijn dochter is helemaal verrukt van deze pop. Tja, dat viel te verwachten: een echte Lalaloopsy, met de ‘knoop-oogjes’ en dan nog enorm roze ook! Tel daarbij op dat ze een echte zeemeerminnenstaart heeft, dat er roze schuim bij geleverd wordt en een lief speeldiertje en mijn meisje kon niet wachten tot er voldoende water in bad zat om met haar zeemeermin-Lalaloopsy (of Lalalaloopsy, zoals zij haar noemt) te gaan spelen.

In de bollen die het haar vormen van deze zeemeermin, zitten kleine gaatjes waarin je met de bijgeleverde fles wat badschuim kunt doen (wanneer het meegeleverde badschuim op is, is de fles eenvoudig na te vullen met je eigen badproducten). Wanneer je dan in de staart van de meermin knijpt, komt er schuim uit het haar van de Lalaloopsy. Helemaal leuk dus!

Screenshot 2014-03-17 at 08.31.29Met een klein beetje schuim uit het flesje krijg je gedurende een vrij lange tijd schuim uit het haar van de Lalaloopsy Bubbly Mermaid en bijvullen is eenvoudig. En wanneer je toch gewend bent om badschuim in bad te doen wanneer je kinderen er in gaan, is het natuurlijk veel leuker om het op deze manier te doen!

Het meegeleverde huisdiertje van de zeemeermin kan water spuiten wanneer je er in knijpt. En dat is vooral leuk wanneer tweelingbroer ook in bad zit natuurlijk (om de beurt elkaar proberen te raken), maar de Lalaloopsy pop is het grootste succes en wordt iedere keer wanneer mijn dochter in bad zit weer gepakt om mee te spelen en natuurlijk ook om het haar te laten schuimen.

Bestel de Lalaloopsy Bubbly Mermaid Ocean Seabreeze hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Een badkamer inrichten als je kinderen hebt, werkt toch iets anders. Van een wastafel met …

Share
Share