Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË OP ZIJN KOP (Hotel Transylvania: Transformania).

Drac en zijn vrienden zijn terug zoals je ze nog nooit hebt gezien, in HOTEL TRANSSYLVANIË OP ZIJN KOP. Beleef een nieuw avontuur met al je favoriete monsters, waarin Drac zijn meest angstaanjagende missie ooit moet volbrengen. Als de ‘De Vermonsteringsstraal’ op hol slaat verandert deze mysterieuze uitvinding bedacht door Van Helsing, Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt! 

Ineens heeft Drac geen speciale krachten meer en geniet Johnny met volle teugen van zijn leven als monster. Ze moeten samenwerken en reizen de hele wereld af op zoek naar een middel om iedereen terug te veranderen, voordat ze gek worden van elkaar. Mavis en de vrienden van Drac helpen hun een manier te vinden om te voorkomen dat de transformatie definitief wordt.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Drac), Liza Sips (Mavis), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka) en Tygo Gernandt (Gremlins). Hieronder is een trailer te zien, om alvast zin te krijgen in de film:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

All My Life: gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal. Zakdoeken meenemen!

Sinds ik kinderen heb, of eigenlijk al vanaf dat ik voor de eerste keer zwanger …

Share
Share