Mijn grote Sinterklaas- en Kerstboek

Met mijn Grote Sinterklaas- en Kerstboek ben je helemaal klaar voor de feestdagen! Dit omkeerboek legt uit waar het Sinterklaasfeest en Kerstmis vandaan komen en zit bovendien boordevol leuke spelletjes, liedjes, recepten en verhalen. De cadeauboxen in de kaft zijn gevuld met cadeaus, zoals memoryspellen, magneetjes en knutselvellen. .

Recensie
Met Mijn grote Sinterklaas- en Kerstboek in huis, hoef je je de hele Decembermaand niet te vervelen ( en de weken daarna waarschijnlijk ook nog niet…) Alles komt aan bod in dit boek; verhaaltjes, liedjes, kleurplaten, puzzeltjes, spelletjes, knutselwerkjes, puntentekeningen en nog veel meer. Eigenlijk teveel om allemaal op te noemen. Het boek bestaat uit twee delen; de ene helft is het Sinterklaasboek en de andere helft is het Kerstboek. Bij beide boeken zitten veel extra’s zoals; stiften, magneten, memoryspelletje en nog veel meer.

Mijn grote Sinterklaas- en Kerstboek is dan ook mega dik en staat garant voor uren speel- en knutselplezier. Daarnaast is het boek prachtig afgewerkt doordat het hele boek in kleur is. Dit boek is dan ook uniek in zijn soort en een perfect cadeau voor alle kinderen die speel- en doeboeken erg leuk vinden.

Mijn grote Sinterklaas- en Kerstboek – Ellen van Goethem
Knutselboek, hardcover, 224 pagina’s, Kids Marketeers
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Kersttoespraak van de Koning – 2019

Je moet het maar doen: voor vele camera’s een Kersttoespraak houden waarvan je bij voorbaat …