Philips AVENT viert 30-jarig bestaan

Screenshot 2014-08-25 at 16.01.49Philips AVENT viert 30-jarig bestaan. En ter gelegenheid daarvan ging vanmiddag bij mij de deurbel en werd er een groot pak afgeleverd met een strik er om heen. Kijk, dat kan ik dus waarderen: jarig zijn en trakteren! 

Bij opening van het pak, bleek de inhoud ook nog eens erg aantrekkelijk. Behalve de nieuwe “Sip, no-drip” beker (een drinkbeker met een speciaal vacuümventiel dat alleen vloeistof doorlaat tijdens het drinken en daardoor lekvrij is) zat er een gigantische pot met doopsuikers in.

Screenshot 2014-08-25 at 16.00.51

Toen mijn oudste 9 maanden was, zijn we voor een jaar naar België geëmigreerd. We hebben daar (letterlijk) een heerlijke tijd gehad, een pannenkoekenrestaurant met 200 verschillende soorten pannenkoeken op loopafstand en maar liefst 3 bakkers in de buurt, die ook op zondag open waren. Achteraf was het niet verwonderlijk dat de kilo’s er bij niet afvlogen, ondanks dat ik borstvoeding gaf 😉Screenshot 2014-08-25 at 16.00.36

In die tijd kocht ik ook regelmatig doopsuiker. Heerlijk, die combinatie van de harde buitenkant met de lekker chocolade die er in zit. Een traditie bij de doop van een kleintje (ik ken het ook uit Brabant waar ik zelf ben opgegroeid), maar ook heerlijk, zo, zonder aanleiding. Dank je wel, Philips AVENT voor deze lekkere traktatie!

Nu ben ik, om te voorkomen dat ik mezelf in één middag zou bezondigen aan het leegeten van de volledige pot doopsuikers, eens de informatie gaan lezen over Philips AVENT. Ik ken het merk zelf ook, gebruikte voor mijn kinderen deze flessen om afgekolfde melk te geven en hoewel mijn oudste geen fles accepteerde naast de borstvoeding en ik met vingervoeding aan de slag moest, ging het bij mij tweeling gelukkig wel goed. Overigens ligt er nog één fles in onze kast, met een speen waarvan ik de bovenkant heb afgeknipt, en waaruit de kinderen, wanneer ze echt ziek zijn, pap mogen drinken. Een feest vinden ze dat!

Screenshot 2014-08-25 at 13.48.50

Philips staat natuurlijk bekend om zijn innovatieve producten: van gloeilamp tot röntgenapparatuur, van de CD tot de AVENT producten die zoveel Trotse Moeders kennen. In 1984 werd de eerste Philips AVENT voedingsfles ter wereld op de markt gebracht die darmkrampjes (koliek) tegenging. En sindsdien zijn er allerlei ontwikkelingen geweest bij Philips AVENT wat tot veilige en mooie producten heeft geleid.Screenshot 2014-08-25 at 13.48.24

Bij de viering van het 30-jarig bestaan van Philips AVENT worden 3 nieuwe producten geïntroduceerd: de al eerder genoemde “Sip, no drip-beker”, een nieuwe mini-fopspeen, speciaal voor baby’s eerste weken en een nieuwe flesverwarmer, waarmee moedermelk eenvoudig en veilig kan worden opgewarmd.

En ongetwijfeld zullen er de komende jaren nog veel nieuwe producten worden ontwikkeld, waarvan Trotse Moeders jullie uiteraard op de hoogte zal houden.

Screenshot 2014-08-25 at 13.47.25

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Is een hittegolf schadelijk voor mijn ongeboren baby?

Wanneer je zwanger bent en er is een hittegolf, of gewoon een dag met hoge …

Share
Share